Az 52 éves Matt Damon izmos felsőtestet villantott görög nyaralásán

2023. július 02.
A Good Will Hunting és a Mentőexpedíció sztárja Mykonoson nyaral, és a paparazzi fotók alapján úgy tűnik, még az 50-en túl is kirobbanó formában van!

Igazi sztárparádé-vakáción vesz részt Matt Damon: a Good Will Hunting színésze feleségével, Luciana Barrosóval, Chris Hemsworthszel és Liam Hemsworthszel, illetve annak barátnőjével, Gabriella Brooksszal indult görögországi nyaralásra. A PageSix birtokába került fotókon az 52 éves sztár megvillantotta kidolgozott felsőtestét is, ami jól bizonyítja, hogy az ötödik X-en túl is remek formában van! A képeket ITT lehet megnézni.

A híres társaság egyébként láthatóan jól érezte magát a közös nyaraláson, bár úgy tűnik, Matt Damon nem igazán szeretné barnítani izmait: az egyik fotón felesége alaposan bekeni őt naptejjel, ami megmagyarázza a színész hófehér bőrét.

Matt Damon európai nyaralásával valószínűleg a közelgő turnéjára pihen rá, hiszen július 21-én mutatják be a régóta várt Oppenheimert, melynek kapcsán minden bizonnyal elég sokszor kell majd felvonulnia a vörös szőnyegen.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images