Matt Damon három csodaszép nagylányával premierezett

2023. március 28.
Talán kevesen tudják, hogy a színész négy lány édesapja: Isabella, Gia és Stella most el is kísérték őt Air című új filmje premierére. Matt Damon csak úgy ragyogott gyönyörű lányai körében.

Ritkán látni Matt Damont családja körében, pedig az 52 éves színész négy lány apukája: Isabella 16, Gia 14, Stella pedig 12 éves, emellett felesége, Luciana 24 éves nagylányát, Alexiát is neveli. Most rendhagyó módon új filmje, az Air premierjén jelent meg feleségével és három vér szerinti lányával, akik láthatóan élvezték a vörös szőnyeges eseményt.

Matt Damon fekete zakót és nadrágot viselt fekete pólóval, felesége pedig passzoló, szexi fekete miniruhát húzott. A három lány szintén neutrális színű, virágmintás ruhákba bújt – büszke mosollyal az arcukon feszítettek szüleik mellett. Láthatóan a színész is sokkal jobban szórakozott így, hogy gyerekei is elkísérték az eseményre.

Az Air egyébként azt dolgozza fel, hogyan találkozott a cipőárus Sonny Vaccaro (őt alakítja Matt Damon) és a kezdő Michael Jordan, hogy aztán közösen létrehozzák az egész sportvilágot felforgató Nike Air kollekciót. A filmben egyébként Damon mellett a színész jó barátja, Ben Affleck is feltűnik.

Forrás: JustJared, Fotó: Getty Images