Testbeszéd-szakértő leplezte le, milyen valójában a kapcsolat Katalin és Vilmos között

2023. június 29.
A testbeszéd-szakértők szerint még mindig odáig vannak egymásért.
12 év házasság után is dúl a szerelem Katalin és Vilmos között

Judi James testbeszéd-szakértő szerint Vilmos és Katalin le sem tagadhatnák, hogy még 12 év házasság után is imádják egymást. Erről árulkodik többek között az is, hogy a múlt heti ascoti derbin a hercegné férje vállára tette a kezét, majd először egymásra, Katalin pedig ezután a földre nézett. Ráadásul a BAFTA-gálán történt pimasz simogatást is lehetetlen elfelejteni!

Néhányan úgy gondolták, hogy Vilmos ignorálta feleségét a derbin, de James nem osztozik ezen a véleményen. A szakértő szerint mindössze arról van szó, hogy az eseményre kellett fókuszálniuk, de az apró érintések még mindig a köztük lévő fizikai vonzalomról árulkodnak.

A walesi hercegi párt sokan kritizálták korábban, amiért Harryhez és Meghanhoz képest kevésbé mutatják ki egymás iránti szeretetüket, pedig tele van az internet olyan a fotókkal, amelyeken flörtölnek vagy szerelmes pillantást vetnek a másikra

Házasságuk tizenkettedik évében viszont Katalin még mindig gyakran mosolyog és úgy tűnik, kényelmesen érzi magát.  Áprilisban például Vilmos is Katalin derekára tette a kezét birminghami látogatásuk során. Ez felkeltette Jesús Enrique Rosas testbeszéd szakértő figyelmét, aki szerint ez egy jó jelzés a partnerünk számára, ha tudatosítani akarjuk benne, hogy mellette vagyunk. Rosas arra is felfigyelt, hogy a pár együtt nevetett, és láthatólag tombolt köztük az energia, amit mindenki láthatott.

Forrás: Marie Claire US, Fotó: Getty Images