Diana emléke újra összehozta Vilmost és Harry herceget

2023. július 01.
Úgy tűnik, az elhidegült nemesi testvérpár képes volt félretenni ellenérzéseit, hogy közösen emlékezzenek meg édesanyjukról, Diana hercegnéről.
Így reagált Vilmos és Katalin, amikor megtudták, hogy Meghan Markle terhes

Most pénteken tartották a Diana hercegné emlékére alapított Diana Awards Ceremonyt, ahol olyan fiatalokat díjaznak, akik valamilyen módon elősegítik a pozitív változásokat a világban. A virtuális ceremónián – sokak számára talán meglepő módon – nemcsak a brit királyi család aktívan tevékenykedő tagja, Vilmos, de Harry herceg is megszólalt. Persze azért azt fontos megjegyezni: bár a videóban mindkét testvér beszél, a felvételeket külön rögzítették, így azt sem lehet tudni, hogy Vilmos és Harry egyeztetett-e mondandójuk részleteiről az esemény előtt.

A The Diana Awards Ceremony YouTube-csatornáján egyébként meg lehet nézni a teljes ceremóniát és meghallgathatjuk Vilmos herceg és Harry beszédét is:

A nagy esemény után persze a netezők kíméletlenül összevetették a két fiú megszólalását, és a legtöbben azt gondolják, hogy míg Vilmos összeszedett és erős beszédet mondott, Harry herceg megnyilvánulása kifejezetten haloványra sikeredett. Mindenesetre az elmúlt évek eseményeit figyelembe véve már az is nagy dolognak számít, hogy egyáltalán hajlandóak voltak egymás mellett „megjelenni” az online eseményen.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images