Jennifer Lopez nyilvánosan alázta meg Ben Afflecket – legalábbis az internet szerint

2023. július 05.
Jennifer Lopez kihúzta a gyufát a netezőknél, durva érzéketlenséggel vádolják.
Jennifer Lopez 3:2

Jennifer Lopez legutóbbi videójában promózta kicsit saját alkoholmárkáját, a Delolát. Elmondása szerint a családot és a barátokat várták magukhoz férjével a hétvégére és ekkor szembesült vele, hogy nincs itthon a saját italából, ezért most kiugrik a boltba Deloláért. 

„Nagyon izgatott vagyok, imádom a hétvégéket, szeretek együtt lenni a családdal és a barátokkal, és meginni egy-két koktélt. Sokáig nem ittam alkoholt, de mostanában alkalmanként megiszok egyet. Felelősen iszom, tehát nem azért, hogy szétcsapjam magam. Azért iszom, hogy a társaságban jól érezzem, magam, lazítsak egy kicsit. De mindig felelősen” – mesélte a videóban a színésznő. 

Bár mindez elsőre ártatlannak tűnhet, a kommentek között többen is a szemére vetették, hogy mennyire érzéketlen dolog volt egy ilyen felvételt készítenie és így beszélnie az ivásról egy alkoholizmussal küzdő, rehabot többször megjárt férj, Ben Affleck mellett. Sőt, sokan azt is megjegyezték, hogy mennyire felelőtlen dolog volt a részéről egy saját alkoholmárkát a piacra dobni, és italt vinni haza, hiszen mindez komolyan növeli a visszaesés veszélyét. 

Lopez és Affleck tavaly keltek egybe, egy sok évvel ezelőtti felbontott eljegyzés, másokkal kötött házasságok, válások és gyerekvállalások után. A sztárpár modern kori szerelmi történetét imádják az emberek és bár már szerepeltek együtt filmen, lehet, hogy a saját életüket is érdemes lenne vászonra vinni.

Forrás: dailymail.co.uk    Forrás: Getty Images