Ezzel a titkos jellel üzeni Károly, ha nem bírja beszélgetőpartnerét

2023. július 07.
Valószínűleg sokaknak jól jönne, ha lenne egy titkos jelük, amivel megüzenhetik, ha szeretnék kihúzni magukat egy beszélgetésből – Károly király épp ilyen szerencsés.
Károly király csak ezzel az egy feltétellel bocsátana meg Harryéknek

A brit uralkodói család tagjainak rengeteg protokolleseményen kell részt venniük, ahol hosszú, formális csevegéseket is le kell bonyolítaniuk. Nem nehéz elképzelni, hogy ezek a beszélgetések gyakran elég unalmasak – ilyenkor pedig jól jön, ha van egy bevált módszer, amivel a nemesek kihúzhatják magukat belőlük.

Szakértők szerint Károly királynak is megvan a maga „titkos jele”, amivel stábjának megüzeni, ha nem bírja már beszélgetőpartnerét. Ilyenkor Károly megőrizheti kellemes, kedves karakterét, hiszen nem neki kell megszakítani a beszélgetést, de stábja hathatós beavatkozásának köszönhetően nem kell tovább hallgatnia unalmas vagy kellemetlen beszélgetőpartnerét.

Ez az egyszerű gesztus egyébként annyi, hogy Károly király rövid időn belül többször is megvakargatja az orrát. Ha tehát ezt látjuk az uralkodónál, elég biztosak lehetünk benne, hogy a beszélgetés rövidesen véget fog érni, és hogy Károly nem igazán zárta szívébe a másikat.

Forrás: Marie Claire UK Fotó: Getty Images