Matthew McConaughey megmutatta ritkán látott kisfiát

2023. január 17.
Még decemberben ünnepelték a 10 éves Livingston születésnapját, de most a rajongókkal is megosztottak egy cuki fotót.

Matthew McConaughey és felesége, Camila Alves McConaughey három gyereket nevelnek közösen: a 14 éves Levit, a 13 éves Vidát és a 10 éves Livingstont. Bár a színész családja alapvetően elég privát életet él, most mégis megosztottak egy bájos családi képet Livingston 10. szülinapjáról, amit még december 28-án ünnepeltek.

matthew-mcconaughey-kisfia-szulinap

Matthew McConaughey és családja 2019-ben

A fotón Matthew McConaughey kisfia Boldog szülinapot feliratú koronát visel hosszúra növesztett haján és izgatottan fújja el a gyertyákat. Édesanyja, Camila Alves azt írta, egyszerű családi ünneplést tartottak, és a kisfiú sem vágyott „semmi extrára” – azt kérte, hogy menjenek el trambulinozni, aztán egyenek egy fagyitortát. Az anyuka Instagram-posztjában hozzátette, kívánja a fiának, hogy őrizze meg magában ezt az egyszerűséget, miközben felnő ebben a bonyolult világban.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Camila Alves McConaughey (@camilamcconaughey)

Annyi biztos, hogy a kis Livingston nagyon hasonlít Matthew McConaughey-re, aki korábban már többször is lelkesen beszélt az apaságról – 2017-ben például azt nyilatkozta, hogy egy férfi sosem lesz „tisztább és maszkulinabb”, mint az első gyereke születésének idején.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images