Ikonikus mozi folytatásában térhet vissza a vászonra Meghan Markle

2023. július 11.
Meghan Markle visszatérhet eredeti hivatásához, méghozzá nem is akárhogyan: a hírek szerint egy kultfilm folytatásában kaphat főszerepet.
Meghan Markle egy fehér, egyedi készítésű Louis Vuitton váll nélküli ruhában ragyogott.

Mielőtt még beházasodott volna a brit királyi családba, Meghan Markle köztudottan színésznőként dolgozott: legismertebb szerepe a Brilliáns elmék (Suits) Rachel Zane-je volt. Harryvel való kapcsolata miatt annak idején teljesen maga mögött hagyta Hollywoodot, egy ideje azonban már pedzegeti a visszatérését – vállalt is már kisebb szerepeket, például a Disney Elephant című természetfilmjének narrálását.

A nagy dobása viszont csak most következik, a hírek szerint ugyanis nagyszabású hollywoodi produkcióban kaphat szerepet – méghozzá állítólag főszerepet! A film nem más, mint az 1992-es klasszikus, a Több mint testőr folytatása. Meghan Markle szereplése szimbolikus gesztus lenne, ugyanis állítólag annak idején Diana hercegnét kérték fel a folytatás főszerepére, amit ő akkor kedvesen visszautasított.

Kevin Costner, a Több mint testőr főszereplője már régóta pedzegette egy folytatás lehetőségét, de most a pletykák szerint meg is valósulhat a produkció, méghozzá 80 millio fontból, a Netflix gyártásában.

Forrás: Marie Claire UK Fotó: Getty Images