Meghan Markle megdöbbentő lépésre készül: fel akarja venni Diana nevét

2023. június 24.
Erre a lépésre valószínűleg senki nem számított.

Nem titok, hogy Harry herceg és Meghan Markle egy új brandet szeretne létrehozni, különösen a Spotify-szerződésük összeomlása után. A The Daily Express információja szerint az új brandhez a hercegi pár egy új vezetéknevet is választani szeretne, és a Mountbatten-Windsor helyett a Spencer, Diana hercegnő leánykori neve kerülhet szóba. 

„Ami igazán érdekes a Sussexek újjáalakulásában, az az, hogy Meghan úgy döntött, az igazi életcélja az, hogy Diana legyen” – nyilatkozta Tom Bower királyi író. „Mindig is ez volt a szenvedélye. Harrynek is Diana a szenvedélye, és Meghan odáig ment, hogy azt javasolta, hagyják el a Windsor nevet, és vegyék fel helyette a Spencer vezetéknevet. Így ő lenne Meghan Spencer – az új Diana”. Bower hozzátette, hogy tudomása szerint a témát már másokkal is megbeszélték, és Harry is beleegyezett, hogy felvegye édesanyja nevét. „Nemcsak maguk között, hanem másokkal is megbeszélték. Ez nem olyasmi, amit csak úgy kipattant a fejükből. Aktívan próbálják magukat átformálni Harry és Meghan szerepében. Ő is felvenné az édesanyja nevét. Az egész a királyi családtól való szakításról szól”.

Harry és Meghan 2018-as esküvőjük alkalmával kapták meg a Sussex hercege és hercegnéje címet a néhai Erzsébet királynőtől. Bár gyermekeik, Archie herceg és Lilibet hercegnő eredetileg a Mountbatten-Windsor vezetéknevet használták, a hivatalos öröklési sorban most már ők is felvették a sussexi címet, és a sussexi Archie herceg és Lilibet hercegnő nevet viselik. „Még a Sussex-címről is lemondanának, hogy helyette Diana új megtestesülései legyenek – mondta Bower.

Nos, kíváncsian várjuk, mindebből mi fog megvalósulni.

Forrás: marieclaire.com Fotó: Getty Images