Újabb vagyont bukhatnak el Harry hercegék – teljes elszegényedés vár rájuk?

2023. június 30.
Komoly anyagi gondjai akadhatnak a brit királyi család fekete bárányainak: Harry herceg és Meghan Markle újabb milliókat veszített el a Spotify-botrány után.
Lehetséges, hogy Harry és Meghan visszatérnek az Egyesült Királyságba

Mi is megírtuk, hogy a Spotify nem régiben szerződést bontott Meghan Markle-lel, amiért műsora állítólag nem hozta a beígért számokat, amivel a kiugrott hercegné 20 millió dollárt bukott el. A szolgáltató azt is hozzátette, hogy Markle nem tartotta be megegyezésük feltételeit: nem készítette el a szükséges mennyiségű tartalmat, így az első évad után nem is rendelnek újabbakat.

Most még több pénztől eshet el Harry herceg és Meghan Markle, ugyanis a hírek szerint 98 millió dolláros Netflix-szerződésüket is elbukhatják. Az ügyről egyelőre nem sok részletet lehet tudni, de a Mirror forrásai szerint a királyi páros sokaknak a „bögyében van” a Netflixnél, ami miatt a streamingóriással kötött sokat érő megállapodás is veszélybe került.

Bár Meghan Markle és Harry egyelőre nem kommentálták az esetet, az biztos, hogy sokan nem nézik jó szemmel a brit királyi családdal szakító hercegi páros viselkedését. A Spotify egyik belső embere nem régiben kifejezetten indulatosan „szélhálmosnak” nevezte Markle-t, de már akkor sokan kiborultak rájuk, amikor állítólagos autós üldözésük körül csaptak botrányt – amiről utólag kiderült, hogy nagyon nem úgy volt, ahogy elmesélték.

Ha a páros elbukja legnagyobb szerződéseit és nem tud újakat nyélbe ütni, nagyon kérdéses, hogy milyen anyagi helyzetbe kerülnek, pláne, hogy a királyi család legtöbb forrásától is elvágták magukat.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images