Újabb izgalmas részletek derültek ki Palvin Barbi titkos esküvőjéről

2023. július 17.
A gyönyörű magyar modell kezét szeptemberben kérte meg a szerelme, és már egy ideje azt is lehetett tudni, hogy a sztárpár Magyarországon szeretne sort keríteni az esküvőre. A hétvégén már ki is mondták a boldogító igent egy titkos szertartás keretein belül, most pedig az is kiderült, hogy pontosan hol volt a menyegző.
Újabb izgalmas részletek derültek ki Palvin Barbi titkos esküvőjéről

Palvin Barbara és párja, Dylan Sprouse már nagyon készültek magyarországi lagzijukra. Különösen az egykori Disney-sztár, aki tűkön ülve várta, hogy élőben is átélhesse a menyasszonyrablást és a többi magyar esküvői hagyományt.

Szombaton kiderült, hogy Barbi és Dylan már egybekeltek, méghozzá egy Budapest környéki településen tartották a lakodalmat, ahonnan egy szemfüles Bors Online-olvasó még egy fotót is küldött a lapnak a menyasszonyi ruhát viselő modellről – erről itt írtunk bővebben.

Az olvasó ekkor elmondta, hogy a helyiek már régóta tudták, hogy hamarosan nagy eseményt szerveznek a településen, ezért mentek egy kört a környéken, és sikerült is lencsevégre kapniuk a szertartás helyszínére igyekvő Barbit.

A Blikk azóta azt is felderítette, hogy a világhírű magyar modell és színész kedvese, Barbi szüleinek ceglédberceli birtokán kötötték össze az életüket. A sztárpár barátai és rokonai már péntektől kezdve osztottak meg medencézős Instagram-sztorikat, amelyekből az is kiderült, hogy pálinkával és tepertővel kínálták a külföldi vendégeket medencézés közben.

Fotó: Getty Images