Palvin Barbi megmutatta látványos eljegyzési gyűrűjét

2023. június 19.
Még csak néhány napja bukott ki a régóta várt hír Palvin Barbi és Dylan Sprouse eljegyzéséről, de most azt is megnézhetjük, milyen gyűrűvel kérték meg a magyar szupermodell kezét.
Palvin Barbi és Dylan Sprouse

A napokban derült ki, hogy a magyar szupermodell, Palvin Barbara és az Apafej című filmből is ismert Dylan Sprouse közel öt év randizás után meghozták a nagy döntést és hivatalosan is összekötik az életüket. Palvin Barbi Instagramon közölte a hírt: a V magazin fotózásához készült minivideóban a páros egy esküvői torta előtt állva, menyasszonyként és vőlegényként látható, majd a kamera szép lassan ráközelít a modell ujjára, megmutatva a rajta csillogó gyűrűt.

Ez a gyűrű azonban nem az a bizonyos ékszer, amivel Sprouse megkérte szerelme kezét: a különleges gyűrűt Palvin Barbi egy másik képen mutatja meg, ahol jól látszik, hogy az alapvetően egyszerű fazonú, elegáns darabból azért nem spórolták ki a gyémántmennyiséget sem. Mutatjuk, milyen ékszerre mondott igent a gyönyörű modell:

A páros később azt is elárulta, hogy az esküvőt Magyarországon tervezik tartani, és állítólag Dylan Sprouse már nagyon várja, hogy megismerkedhessen az olyan magyar esküvői szokásokkal, mint például a menyasszonyrablás.

Fotó: Getty Images