Akkor és most: így lett a világ egyik legsikeresebb modellje Palvin Barbara

2022. szeptember 10.
Barbi alig múlt 28 éves, de máris a lábai előtt hever a (divat)világ, ráadásul a tizenévesen felfedezett lány sikertörténete talán még csak most kezdődik igazán. Sőt, könnyen lehet, hogy hamarosan a mozivásznakat is meghódítja majd!

Ugyan kislányként a foci és az éneklés érdekelte leginkább Palvin Barbarát, végül teljesen más irányt vett az élete – és mára a világ egyik legkeresettebb szupermodellje lett. Barbi elképesztően fiatalon csöppent bele a divatszakmába, hiszen alig múlt tizenhárom, amikor felfedezték őt Budapesten, amint éppen az utcán sétálgatott – és rövid idő alatt a legrangosabb nemzetközi divatlapok oldalain láthatta viszont magát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés

Négy évvel később a kifutókat is meghódította, méghozzá nem is akárhogyan: életében először a Prada képviseletében vonult végig a világot jelentő deszkákon a milánói divathéten 2010 februárjában.

Palvin Barbara 2010 szeptemberében

Palvin Barbara 2010 szeptemberében

Az évek során olyan divatmárkákkal dolgozott már, mint a Louis Vuitton, a Chanel, a Vivienne Westwood, a Tommy Hilfiger, a Calzedonia, a H&M, a Cartier vagy a Calvin Klein. Barbi időközben számtalan rangos díjat is bezsebelt, 2017-ben például a portugál GQ magazin őt nevezte meg az év nemzetközi modelljeként.

Palvin Barbara a Victoria's Secret kifutóján vonult 2012 novemberében

Palvin Barbara a Victoria’s Secret kifutóján vonult 2012 novemberében (Fotó: Michael Stewart/Getty Images

És bár a portfólióját már ekkor lenyűgözőnek tartották, a sikertörténete talán csak ekkor indult be igazán: Palvin Barbi debütálhatott a Sports Illustrated magazin egyik modelljeként (ami hatalmas elismerésnek számít a szakmájában) és ő lett Victoria’s Secret első magyar angyala 2019-ben. „Örülök, hogy képviselhetem a hazámat” – mondta akkor.

Palvin Barbara 2021-ben

Palvin Barbara 2021-ben

Egyszóval bátran ki merjük jelenteni, hogy Barbi számára a határ valóban a csillagos ég: és még az is lehet, hogy a jövőben már nemcsak a kifutókon és a magazinok címlapján láthatjuk őt, hanem a filmvászon is. Barbi ugyanis az évek során elkezdte próbálgatni a szárnyait színésznőként is: felbukkant a Dwayne Johnson főszereplésével készült Herkulesben, a Tyger Tyger című pandémiás thrillerben és a Serpentine című, különösen bizarr horrorfilmben is, melyben egy szekta a kígyóember létrehozásán dolgozik.

Barbinak ráadásul egyáltalán nem kell messzire mennie, ha tanácsra van szüksége a színészi munkát illetően, ugyanis évek óta Dylan Sprouse párja, aki a Disney-csatorna egyik gyermeksztárjaként vált ismertté az ikertestvére oldalán. (Külön érdekesség, hogy Barbi mellett Dylan is szerepet kapott a Tyger Tyger thrillerben.) A szupermodell egyébként 2018 júniusában kezdett el randevúzni későbbi szerelmével – a kapcsolatuk pedig tulajdonképpen az Instagramon kezdődött, mivel Dylan a közösségi oldalon kereste meg, hogy hívja fel őt, ha van kedve találkozni.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse 2018-ban

Palvin Barbara és Dylan Sprouse 2018-ban

2019 januárjában össze is költöztek és Barbi abszolút nem titkolja az érzéseit: gyakran beszél a nyilvánosság előtt arról, hogy a színész az igazi számára. „A találkozásunk legelső pillanatában tudtam, hogy a barátnője szeretnék lenni” – jelentette ki. Mára pedig készen állnak a házasságra és a gyerekvállalásra is. Barbi kétszeres anyuka szeretne lenni. „Az is lehet, hogy ez már első próbálkozásra sikerül majd, Dylanék családjában ugyanis sok az iker. Ő is az, a szülei is, de a nagyapák is ikrek voltak” – árulta el egy interjújában.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse

Palvin Barbara és Dylan Sprouse 2022 szeptemberében

Fotó: Getty Images

Ezt olvastad már?