Kiderült: itt lesz Palvin Barbi és Dylan Sprouse esküvője!

2023. június 16.
Palvin Barbi és Dylan Sprouse egy közös interjúban elárulták, hol fognak összeházasodni!
Palvin Barbi és Dylan Sprouse

Palvin Barbara és szerelme, Dylan Sprouse eljegyezték egymást. A magyar szupermodell és például az Apafej című filmből is ismert Sprouse közel öt év randizás után hozták meg a nagy döntést, és Instagramon tudatták a hírt a nagyvilággal. A kis videó a V magazin fotózásán készült, és egy hógömbben lévő házasodó párként mutatja Dylant és Barbit, ránagyítva a modell ujján lévő jegygyűrűre. Azóta egy interjúból azt is megtudtuk, hogy az esküvőt Magyarországon fogják tartani, és Dylan nagyon várja, hogy élőben is átélhesse a menyasszonyrabláshoz hasonló magyar esküvői szokásokat.

Hónapok óta terjednek a pletykák az eljegyzésükről és most elmondták, hogy a nagy kérdést igazából már tavaly szeptemberben feltette a színész Barbarának, de csak most júniusban, ezzel a fotósorozattal adták az emberek tudtára a hírt hivatalosan is.

Összeszedtünk még pár hírességet, akik szintén nemrég jegyezték el egymást és esküvői lázban égnek.

Chris Evans és Alba Baptista

A két színészről 2022 novembere óta lehet sejteni, hogy van köztük valami romantikus kapcsolat, amit év végén ők maguk is megerősítettek. Június elején a DeuxMoi oldal osztotta meg a hírt, hogy az Amerika Kapitány és a Mrs. Harris Párizsba megy sztárja azóta el is jegyezték egymást és idén ősszel már össze is fognak házasodni Bostonban. 

Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi

A Stranger Things 19 éves színésznője és Jon BonJovi 20 éves fia két év járás után jelentették be eljegyzésüket 2023 tavaszán. A bejelentés miatt kaptak hideget és meleget is, a hideget főleg fiatal koruk miatt, de ez az ő boldogságukra nem volt hatással. 

Lana Del Rey és Evan Winiker

Lana Del Rey és a zenei menedzser Evan Winiker eljegyzéséről a Billboardon írtak először. A párost sok helyzetben kapták már együtt lencsevégre, de az eljegyzés híre akkor kapott szárnyra, amikor a Billboard Women In Music díjátadón gyűrűvel az ujján fotózták le az énekesnők. A páros nem kommentálta még a híreket.

Lana Del Rey és feltételezett jegygyűrűje

Lana Del Rey és feltételezett jegygyűrűje

Rebel Wilson és Ramona Agruma

Rebel Wilson, a Tökéletes hang és a Lánybúcsú sztárja Disneylandben jegyezte el szerelmét, Ramona Agrumát. A színésznő és a vállalkozó 2022 óta vállalják fel a kapcsolatukat, és azóta béranya segítségével első gyerekük is megszületett már, de az eljegyzést csak most tartották meg.

Vanessa Hudgens és Cole Tucker

A High School Musicallel befutott Vanessa Hudgens és a baseballjátékos Cole Tucker 2022. végén, egy Eiffel-torony mellől posztolt fotóval jelentették be, hogy eljegyezték egymást. A páros 2020-ban, a világjárvány idején, online ismerkedett meg egymással. „Cole és én egy zoomos meditációs csoporton ismerkedtünk meg egymással. Nagyon fura, igen. Köszönjük a Zoomnak!” – nyilatkozta megismerkedésükről a színésznő.

Forrás: cosmopolitan.com    Fotó: Getty Images