Véget ért Sofia Vergara házassága, kiderült, mi állhat a válás mögött

2023. július 18.
Hétfőn derült ki, hogy Sofia Vergara és Joe Manganiello hét év házasság után különválik: sokak szerint egy ideje lehetett sejteni, hogy a kapcsolat nem tart már sokáig.

Sofia Vergara és Joe Manganiello hét év házasság után külön folytatja. Bár a hír még egészen friss, a sztárpárhoz közeli források szerint már hosszú ideje lehetett számítani a szakításra.

Az 51 éves Vergara egyik közeli ismerőse a People-nak például azt mondta, hogy a házastársak már jó ideje elhidegültek egymástól, és inkább csak egymás mellett éltek, „életük más területeire fókuszálva”. Ugyanez a forrás azt is hozzátette, a leginkább a True Bloodból és a Magic Mike-filmekből ismert Manganiello szenvedélye és romantikus alkata sokáig táplálta a pár között a tüzet, de egy ideje már kihunytak a lángok.

Külön utakon

A hírek szerint egyébként a szerelem kihűlése ellenére nem romlott meg a kapcsolat Sofia Vergara és Joe Manganiello között: a párhoz közeli személyek szerint az egykori házastársak még mindig szeretik és tisztelik egymást, de a romantikus érzések hiányában a nézeteltéréseik, különbözőségeik is felnagyítódtak.

Egy másik forrás egyébként azt állítja, épp ezek az „apró különbözőségek” vezettek végül a különváláshoz. A pár tagjai állítólag másképp gondolkodtak jövőjükről, életük alakulásáról, ezek a különbségek pedig végül is összeegyeztethetetlennek bizonyultak.

Manganiello egyébként még a Fehér Házban rendezett vacsorapartin ismerte meg későbbi feleségét 2014-ben: a pár tagjait a Modern Family színésze, Jesse Tyler Ferguson mutatta be egymásnak. A színész még abban az évben, 2014 decemberében megkérte Sofia Vergara kezét, aki igent is mondott, így 2015 novemberében megtartották az esküvőt is.

Sofia Vergara korábban gimnáziumi szerelmével, Joe Gonzálezzel házasodott össze, és ismerősei szerint mindig is vonakodott picit a gondolattól, hogy egy másik színészhez menjen feleségül. Manganiellóval végül többek között azért is tett kivételt, mert a férfinek szintén fontos, hogy magánéletét a nyilvánosságtól elvonulva élje.

A páros egy közös nyilatkozatban adta a világ tudtára a válás hírét a PageSix oldalán. A nyilatkozatban úgy fogalmaztak, nehéz döntést hoztak meg a válással, és magánéletük tiszteletben tartását kérték, míg sikerül átlépniük életük egy következő fejezetébe. A válás egyébként sokak szerint már abból is sejthető volt, hogy Sofia Vergara nemrégiben nem szerelmével, hanem barátai társaságában ünnepelte 51. születésnapját Olaszországban.

De az is árulkodó jel volt, hogy Vergara és Manganiello múlt hónapban eladásra kínálták hét hálószobás, 11 fürdőszobás Beverly Hills-i villájukat. Manganiello egyébként még kommentelt a színésznő friss képei mellé, ami azt erősíti, hogy az egykori szerelmesek jó viszonyban váltak el.

Forrás: People Fotó: Getty Images