Sofia Vergara dögös dekoltázst posztolt, a követői alig találják a szavakat

2023. május 08.
Sofia Vergara fantasztikus alakjáról litániákat zengenek a követői. A színésznő mindig elmondja, hogy rengeteg munkája van abban, hogy kifogástalan homokóra alakja van.
Sofia Vergara

A színésznő természetesen dús kebleiről sem fél beszélni, többször elmondta már, hogy a teste sokat változott az évek során. A nagyérdemű sokat kritizálja amiatt, hogy mindig ugyanolyan ruhákat hord a vörös szőnyegen, de ez azért van, mert ismeri a testét és a nagy, természetes melleknek megbízható támasztékra van szüksége. 

Miért csak egyféle ruhában jelenik meg Vergara a vörös szőnyegen? 

 „Ismerem a testemet: nagy, dús melleim vannak, akkorák, mint egy sztriptíztáncosnak. Mivel valódiak, mindenhová elmásznak, ezért a bevált ruháimra van szükségem, hogy megfelelő alátámasztást adjanak” – mesélte a The Editnek.

 

Vergara mostanára elfogadta nagy kebleit, de azt mondja, nyitott a mellméretcsökkentő műtétre a jövőben, ha az extra nagy mellek túlzott terhelést okoznának a hátának vagy a nyakának. „Tíz év múlva jó lenne, ha csökkenteném a méretüket” – mondja. „Szerintem nem is lesz más lehetőség, mert el fog kezdeni fájni a hátam…”

Vergara csodaszép csipkés bodyban

Addig viszont a színésznő egyáltalán nem fél megmutatni adottságait, most például egy fantasztikus csipkebodyban mutatta meg szinte tökéletesnek mondható dekoltázsát. 

Fotó: Getty Images, Forrás: Instagram, Self