Bradley Coopert arrogáns manipulátornak nevezte az exe

2022. január 04.
185 centiméternyi gyönyörűség és tehetség – van, aki így definiálja a ma 47 éves Bradley Coopert, mi pedig a világért sem szeretnénk vitába szállni vele!

A négyszeres Oscar-jelöléssel büszkélkedő Bradley Cooper már 12 évesen tudta, hogy színész akar lenni. Olyan nagy hatással volt rá Az elefántember című film, hogy azt érezte, nem választhat más foglalkozást, amikor felnő. Kész szerencse, hogy kitartott az elhatározása mellett!

Bradley Cooper

Nem olyan laza, mint a Másnaposokban volt

1975. január 5-én született Philadelphiában, édesapja ír származású, édesanyja pedig olasz felmenőkkel rendelkezik. Bár hamar tudta, hogy színészként szeretné keresni a kenyerét, angol szakon diplomázott és franciául is tökéletesen megtanult. 24 évesen tette meg az első lépést a világot jelentő deszkák felé, amikor a Szex és New York egyik epizódjában Carrie szeretőjét játszotta.

Legtöbben a túl jól sikerült legénybúcsút megörökítő Másnaposok című filmből ismerik, amelyben a főszereplőt alakította, és így emlékezett vissza erre a munkájára: „Ez volt az egyik legnehezebb szerepem, Phil ugyanis nagyon más fickó, mint amilyen én vagyok. Mindegy, hányszor nézem újra ezt a filmet, szinte magamra sem ismerek benne” – mesélte a The Guardiannek.

Exe szerint nem fenékig tejfel mellette az élet

2006-ban Jennifer Esposito színésznőnek fogadott örök hűséget, ám a házasságuk csak 4 hónapig tartott. Kapcsolatuk nem végződött túl jól, a sértett ara elég lehangolóan nyilatkozott Bradley-ről önéletrajzi könyvében: „Igazán szórakoztató és intelligens, de közben arrogáns és nagyon is tudatos manipulátor. Tévedtem, mikor azt gondoltam, vicces lesz összekötni vele az életemet. Minden róla szólt a kapcsolatunkban, és csak az számított, hogy ő mit akar, neki mi a jó. Persze nemcsak rossz dolgok történtek velem mellette, de a fájdalmas emlékek tényleg mélyen megsebeztek.”

Jennifer Esposito és Bradley Cooper házassága nagyon rövidre sikerült

Nem állt újra készen a házasságra

Két éven át, egész pontosan 2009 és 2011 között a nála 6 évvel idősebb Renée Zellweger társa volt, úgy hírlik, az ő kapcsolatuknak azért lett vége, mert Bradley nem akarta, hogy bekössék a fejét, az egykori Bridget Jones, aki rettentően lefogyott, viszont annál inkább vágyott erre. 

2011-ben Jennifer Lopezzel is találkozgatott, de kapcsolatuk nem fordult komolyabbra. Majd Zoe Saldana mellett horgonyzott le, akit Suki Waterhouse váltott a színész életében.

Bradley Cooper és Renée Zellweger 2 évig voltak együtt

Bradley Cooper és Renée Zellweger 2 évig voltak együtt

Ronaldo exe lett a befutó

Ezután találkozott Bradley és a gyönyörű modell, Irina Shayk, akivel elképesztően jól mutattak együtt, szerelmük gyümölcse, a szupercuki Lea De Seine Shayk Cooper 2017-ben született, ám a pár hosszú ideig próbálta titkolni a kicsi nevét és nemét is. Magánéletüket mindig is féltve őrizték, azt sem kötötték senki orrára, hogy már 2015-től randizgattak, miután Irina pontot tett kapcsolata végére Cristiano Ronaldóval. 

Bradley Cooper

Szerelem született a Csillag születik forgatásán

Szárnyra kelt a hír, hogy Irina és Bradley 2018-ban össze is házasodtak, erről azonban szintén hallgatnak. Akár volt esküvő, akár nem, 2019 tavaszán viharfelhők gyülekeztek a fejük felett, aminek neve is van: Lady Gaga. Amikor közös filmjük, a Csillag születik díjat kapott a velencei filmfesztiválon, kéz a kézben jelentek meg, ami nemcsak a produkciónak csinált a vártnál nagyobb hírverést, hanem róluk szóló pletykákat is elindított. Itt azt is megtudhatod, milyen volt Irina Shayk élete Bradley Cooper után!

Bradley Cooper

Történt, ami történt, sok jel utal arra, hogy Bradley és Irina ismét közel kerültek egymáshoz, november végén még a hálaadást is együtt töltötték!

Forrás: StyleCaster Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?