Intim fotók buktatták le Bradley Coopert és Irina Shaykot – Újra egymásra talált az egykori sztárpár

2022. november 09.
Egy, a párhoz közeli forrás szerint Irina Shayk nagyon boldog, hogy több időt tölthet Bradley Cooperrel, akit továbbra is nagyon szeret.

Néhány hete arról szóltak a hírek, hogy Bradley Coopernek új barátnője lett a politikus Huma Abedin személyében. Coopert és Abedint az információk szerint a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour mutatta be egymásnak még hónapokkal ezelőtt, és a páros állítólag már a május 2-án megrendezett Met-gálára is együtt érkezett, ám a vörös szőnyegre lépve különváltak. A színész és a politikus kapcsolata úgy tűnik, nem volt hosszú életű, egyre valószínűbb ugyanis, hogy Bradley Cooper három év után kibékült a gyereke anyjával, a modell Irina Shaykkal.

bradley cooper, irina shayk

A párost az utóbbi időben kifejezetten sokszor kapták lencsevégre együtt, a kislányuk nélkül is, ami azt jelenti, hogy nem csak a közös gyerekük miatt töltik egymással az időt. A minap pedig olyan intim fotók készültek róluk, amelyek azt sejtetik, hogy valóban több lehet köztük szimpla barátságnál. A két sztárt hétfőn New Yorkban látták, amint egymást gyengéden átkarolva viszik sétáltatni a kutyáikat. (A fotókat itt tudod megnézni.)

Egy, a 36 éves szupermodellhez közel álló forrás a People magazinnak elmondta, hogy Shayk is, és a 47 éves Cooper is szinglik jelenleg, így hát elkezdtek több időt együtt tölteni. „Irina nagyon boldog, hogy időt tölthet Bradley-vel. Nagyon szereti őt” – mondta a bennfentes.

Shayk és Cooper 2015 tavaszán kezdtek el randizni egy mással, és 2017 márciusában született meg a kislányuk, Lea De Seine. Két évvel később, négy együtt töltött év után végül szétváltak az útjaik.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!