Már fénykép is bizonyítja Kylie Jenner és Timothée Chalamet románcát

2023. június 03.
Ha nem akartad elhinni, hogy tényleg lehet valami Kylie Jenner és Timothée Chalamet között, akkor készülj fel – mutatjuk a fényképes bizonyítékot.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet egy párt alkotnak

Még áprilisban röppentek fel az első hírek a Kardashian-lány és a Dűne sztrájának románcáról, amin már akkor kiakadtak a rajongók. Bár azóta a párhoz közeli forrásoktól úgy tudni, a viszony nem komoly, és Jenner és Chalamet csak „jól érzik magukat” együtt, a néhány napja napvilágot fotók azért többet sejtetnek.

Áprilisban a TMZ-nek még csak azt sikerült lekapnia, hogy Kylie Jenner autója a 27 éves színész Beverly Hills-i villája előtt parkol, illetve korábban látták a párost beszélgetni a Paris Fashion Weeken még januárban. Most azonban a Page Sixen publikált fotókon jól látszik, ahogyan Kylie Jenner smink nélkül, laza szettben kocsiba ül és elhajt Chalamet háza elől, majd rövidesen a színész is autóba ül és szintén elindul. A friss hírek szerint a páros „minden napot együtt tölt” és még egy közös barbecue-n is látták őket, ahol Jenner jól elbeszélgetett Chalamet testvérével, Pauline-nal.

Kylie Jenner januárban szakított Travis Scott-tal, akitől két gyereke van, Stormi és Aire. Chalamet pedig több hírességgel is randizott már korábban: állítólag járt Madonna lányával, Lourdes Leonnal és hosszú kapcsolata volt Lily-Rose Deppel is.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images