Kylie Jenner csak szórakozik Timothée Chalamet-val, nem vágyik komoly kapcsolatra

2023. április 18.
Egyre biztosabbnak látszik, hogy a bizarr hír igaz, tényleg van valami Kylie Jenner és Timothée Chalamet között. De úgy tűnik, az a valami nem az elsöprő szerelem!
Kylie Jenner és Timothée Chalamet egy párt alkotnak

Az év eddigi legbizarrabb pletykája röppent fel néhány hete, de azóta egyre biztosabbnak tűnik, hogy Timothée Chalamet és Kylie Jenner együtt jár. A DeuxMoi több forrásra is hivatkozva állította, hogy a 25 éves Kylie Jenner és a 27 éves Timothée Chalamet január óta járhatnak, nemrégiben pedig a Kardashian lány fekete Range Roverét is látták elhajtani Timothée Chalamet Beverly Hills-i villája elől.

Bár a páros létezése annyira valószínűtlen, mintha egy rossz sitcom forgatókönyvírói rukkoltak volna elő vele, most tovább bonyolódott az ügy, mivel egy Kylie Jennerhez közeli forrás is kitálalt a kapcsolatról. A névtelenséget kérő ismerős az Entertainment Tonightnak azt mondta, a viszony még még nagyon laza és leginkább csak a közös szórakozásról szól, de azért hozzátette „Kylie nagyon jól érzi magát Timothée-val, és egyelőre még meglátják, merre megy a dolog”.

Tovább fejtegetve a dolgot, a forrás elárulta, hogy Kylie Jenner sosem randizott még olyan férfival, mint a Dűne fiatal szupersztárja, ezért nagyon izgalmas számára a kapcsolat. Az biztos, hogy kívülről nehéz elképzelni, hogy a reality-sztár és a színész között komolyra fordul a dolog – bár az is igaz, hogy egy friss interjúban Kylie azt mondta, még nem zárta ki azt sem, hogy újra anya legyen.

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images