Tom Hanks kitetovált fia le sem vette a kezét barátnőjéről

2023. július 23.
Tom Hanks 32 éves fia, Chet Hanks a tengerparton edzett barátnőjével együtt, de a közös sportolásba bőven vegyítettek forró pillanatokat is.

Nemcsak a felülésektől és fekvőtámaszoktól izzadt Tom Hanks fia, Chet Hanks és barátnője, az MMA-harcos Melissa Maysing. A párost nem régiben egy kaliforniai strandon kapták lencsevégre, ahol az ifjabb Hanks és Maysing közösen edzettek. A képeken jól látszik, hogy a sportolásba bőven vegyült romantikázás is: a lesifotókon Chet Hanks szenvedélyesen öleli barátnőjét, vagy éppen kézen fogva andalognak a homokban. A forró fotókat ITT, a Mirror oldalán lehet megnézni.

Talán kevesen tudják, hogy Tom Hanks és Rita Wilson 32 éves fia szintén színész: a Birodalom, a Shameless és a Your Honor sorozatokban is visszatérő szerepe volt, de feltűnt apja mellett is olyan filmekben, mint A Greyhound csatahajó. Chet Hanks Tom Hanks harmadik, de Rita Wilson első gyereke, apai oldalról Colin Hanks és Elizabeth Ann Hanks a féltestvérei, de van egy édestestvére is, Truman Theodore Hanks.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images