Tom Hanks teljesen kikelt magából a vörös szőnyegen – végre az is kiderült, hogy miért

2023. május 24.
Tom Hanks és felesége, Rita Wilson az Asteroid City című új film premierjén vonultak be Cannes-ban, amikor látszólag éktelen veszekedés tört ki a színész és egy férfi között.
Tom Hanks és Rita Wilson 3:2

Tom Hanks és Rita Wilson cannes-i vörös szőnyeges felvételei tartották lázban a világot tegnap óta. A képeken úgy tűnt, mintha az egyébként nagyon kedvesnek és barátságosnak ismert Hanks új filmjének, az Asteroid Citynek bemutatóján ingerülten kiabált és mutogatott volna a bevonulásnál egy ismeretlen férfira, miközben a felesége közbelép és igyekszik simítani a helyzetet. Elindultak a találgatások, hogy mi lehetett a gond, miért volt ilyen dühös a színész, mi állhat a drámai képek hátterében? Hanks felesége most tisztázta a helyzetet egy Insta-storyban

Rita Wilson Instastoryban tisztázta a helyzetet

Rita Wilson Insta-storyban tisztázta a helyzetet

A 24 óra után eltűnő storyban a színésznő leírja, hogy mindössze ennyi történik a képen „Nem hallom! Az emberek ordibálnak. Mit mondott, merre kell mennünk? De ebből persze nem lehetett volna botrányos sztorit eladni. Remekül éreztük magunkat! Mindenki menjen és nézze meg az Asteroid Cityt!”

Forrás: dailymail.co.uk    Fotó: Getty Images