Eva Longoria kedvenc kozmetikai kezelése megállítja az időt

2023. május 26.
Az amerikai színésznő, Eva Longoria őszintén beszélt arról, hogy milyen eszközökkel igyekszik megállítani az idő kerekét bőröregedésfronton. A Morpheus 8 szerinte az, amitől a bőre ilyen feszes, de a mikrotűs eljárás mellett vannak egyéb bevált szépségpraktikái is.
eva-longoria-arckezeles

Eva Longoria egy  új videóban őszintén beszélt arról, mivel is tartja ilyen fiatalon a bőrét. A 48 éves híresség noninvazív, szikementes kedvenceit mutatta be, amelyek között abszolút befutónak a Morpheus 8-at tartja. Az utóbbi években beauty berkekben szinte “széthype-olt” kezelésről már mi is írtunk.

Sokan, köztük Longoria is egy arcplasztikáéhoz hasonlítja az eredményeit a bőrfiatalító kezelésnek, amely a rádiófrekvenciás energiákat és a mikrotűs technológiát ötvözi, ennek segítségével pedig olyan problémás területeket újít meg látványosan, mint az arc, nyak, térd, könyök, de Kim Kardashian például megszállottan veti be szinte a teljes teste szépítésére is, mondván, a mélyebb rétegekben is csodaszépen dolgozik, szépíti, feszesíti a bőrt, csökkenti a ráncokat.

A Morpheus 8 egyébként kifejezetten a magasabb árfekvésben helyezkedik el (egy-egy kisebb terület, toka vagy könyök kezelése mintegy 120 ezer forintba kerül, de a teljes esetében mintegy negyedmillió forintot fizethetünk), és hírességek sokasága veti alá, köztük Jessica Simpson, Kim Kardashian, Bella Thorne és még sokan mások.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

The Skin Agency (@theskinagency) által megosztott bejegyzés

„Az az igazság, hogy nekem ez volt az, ami tényleg bevált, és visszahozta az önbizalmam” – mondta Eva Longoria a Instagram-videóban a Morpheus 8 kezelésről. A Desperate Housewives (Született feleségek) sztárja soha nem titkolta, hogy szépségfronton nagyfogyasztó, imádja a wellness adta lehetőségeket, a kencéket, sminktermékeket, a bőr mélyebb rétegeit felmelegítő, a bőr kollagén- és elasztintermelését fokozó, mikroméretű tűszúrásokkal és rádiófrekvencia segítségével dolgozó kezelést pedig most a leghatékonyabb bőrfiatalítójaként említi. Test terén is kedveli a rádiofrekvenciás kezeléseket, a vörös szőnyeges események előtt Evolve X kezelésekkel hozza magát formába, amelyek amely megmozgatja az izmokat, és szinte “újramodellezi” a bőr tónusát is.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés

A színész-rendező-producer-szerző-vállalkozó műfajban is aktív Eva egyébként egészen sokrétű eszközökkel küzd az idő múlása ellen. Másik nagy szépségkedvence – Jennifer Lopezhez, Halle Berryhez és Julia Robertshez hasonlóan – a hialuronsav, amelynek előnyeit előszeretetten hangoztatja, de szerinte az öngondoskodás, vagyis a “jóllét” legalább olyan fontos, mint a szépség. „Mindennap meditálok – ez nagyon megnyugtat – és edzek” – nyilatkozta korábban a Women’s Healthnek. „Ez az én mentális egészségem órája. Szükségem van oxigénre az agyam megfelelő működéshez.”

Fotó: Getty Images