Bizarr bikini-estélyiben vonult Heidi Klum

2023. július 06.
Heidi Klum nemcsak halloween alkalmából húz megdöbbentő kreációkat: most egy félig bikini, félig estélyi Jean Paul Gaultier kreációban vonult.
heidi-klum 3:2

Minden szempár Heidi Klumra szegeződött a július 5-én megrendezett Paris Haute Couture Week vörös szőnyegén, ahol az 50 éves szupermodell meglehetősen szokatlan szettben jelent meg. Heidi Klum Jean Paul Gaultier 2023-as őszi kollekciójának bemutatójára érkezett egy félig bikini, félig estélyi kreációban, ami mellesleg csodásan kiemelte még mindig elképesztő alakját.

A szokatlan darabot, ami a királykék bikinirészből és egy földi érő fekete estélyirészből állt, állítólag maga a tervező, Jean Paul Gaultier varrta saját kezével – ahogyan a Heidi Klum által posztolt szexi Instagram-videóból kiderült.

A szőke szépség (aki nemrégiben eléggé megdöbbentette rajongóit durván lesoványodott arcával) köztudottan szereti a bevállalós szetteket – húsvétkor nyuszifüleket húzott, és igent mondott már a lányával közös, szexi fehérneműkampányra is, de halloweenkor is rendszeresen sokkolja a világot félelmetesen undorító jelmezeivel.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images