Kajdi Csaba szinte felismerhetetlen a Ken babára plasztikázott fotóján

2023. július 24.
Természetesen csak egy filterről van szó, amit csak egy fotó kedvéért próbált ki Kajdi Csaba és édesanyja.

Franciaországból jelentkezik a Cylatours

Kajdi Csaba régóta csinálja az Instagramon a Cylatours rovatot, melyben időről időre bemutat egy-egy történelmi vagy művészeti szempontból fontos régiót, települést vagy éppen épületet. Most Franciaországban nyaral a modellügynökség-tulajdonos, a legutóbbi Cylatours is onnan, egészen pontosan a Vaux-le-Vicomte kastélyból jelentkezett be. 

Sok más influencerrel ellentétben Csaba az utazós rovatában mindig ügyel rá, hogy valamilyen kultúrmorzsát is elejtsen a követőinek. Most sem volt ez másképp: a Versailles építészeti előzményeiről mesélt a rajongóinak. 

Szerencsére csak filter

Azonban ha lapozunk egyet a posztnál, akkor Kajdi Csaba és édesanyja, Annamari durván filterezett arca mosolyog vissza ránk. A filter hatására Csaba felismerhetetlenné vált, Ken baba száj- és arcfeltöltése, illetve éles arckontúrja került az arcára.

„A Cylatours elhozott titeket Franciaország egyik legszebb kástélyába a Vaux le Vicomte-ba! Annamarival ez az egyik kedvencünk! Ennek a kastélynak a pompáját multa felül Versailles! De mindez kit érdekel, amikor Annamarival mi fiatalitó filtereket löktünk magunkra! Legyen filter, vagy jók vagyunk anelkül is?” – szúrt oda a túlfilterezett közösségi média-celebeknek Csaba. 

A követők megerősítették, hogy mind Csaba, mind az édesanyja sokkal szebb maszkolás nélkül, sőt, többen azt is írták, hogy Csabának egyenesen jól áll az öregedés.