5 millió dollárért George és Amal Clooney szomszédja lehetsz

2021. december 25.
Egy két hálószobás, két fürdőszobás, tizennyolcadik emeleti apartman az egyetlen eladó lakás abban az épületben, ahol George és Amal Clooney is bérlők Manhattanben.

„Az otthont a tulajdonosa úgy tervezte meg, hogy az családi és baráti összejövetelekre is alkalmas legyen – mondta az nypost.com-nak Caleb Nickels ingatlanügynök. – Olyan átgondolt fejlesztéseket végeztek el benne, mint például az ülőhelyekkel kibővített konyhasziget, az egyedi beépítések és világítási megoldások.”

george-amal-clooney

George és Amal Clooney már 2016-ban vásárolt itt egy lakást, még mielőtt az épület teljesen elkészült volna. Érdekes módon nem a legdrágább verziót, a penthouse-t választották, hanem egy magasabb emeleti rezidenciát. Az akkori cikkek szerint egy közel 2000 négyzetméteres lakásról van szó két hálószobával, tágas nappalival és háromméteres belmagassággal, amelyet a padlótól a mennyezetig érő üvegablakok hangsúlyoznak elegendő napfényt biztosítva.

Az extrák közé tartozik egy „séfkonyha” olasz carrarai márványszigettel, egy privát, kulcsos lift és egy vendégmosdó. A hatvanhárom emeletes luxusépület vonzza a hírességeket, egyrészt központi elhelyezkedése miatt, másrészt mert szolgáltatásai közé tartozik egy wellnessközpont, egy könyvtár és társalgó, egy 60 méteres napsütötte medence szaunával és gőzfürdővel, valamint két Michelin-csillagos étterem is.

A 64 emeletes manhattani felhőkarcolóban egyébként Cindy Crawford és férje, Rande Gerber (Clooney üzlettársa) 2017-ben szintén vásároltak egy rezidenciát Clooneyék felett.

Forrás: New York Post Fotó: Getty Images

Olvass tovább!