5 millió dollárért George és Amal Clooney szomszédja lehetsz

2021. december 25. |

Egy két hálószobás, két fürdőszobás, tizennyolcadik emeleti apartman az egyetlen eladó lakás abban az épületben, ahol George és Amal Clooney is bérlők Manhattanben.

„Az otthont a tulajdonosa úgy tervezte meg, hogy az családi és baráti összejövetelekre is alkalmas legyen – mondta az nypost.com-nak Caleb Nickels ingatlanügynök. – Olyan átgondolt fejlesztéseket végeztek el benne, mint például az ülőhelyekkel kibővített konyhasziget, az egyedi beépítések és világítási megoldások.”

george-amal-clooney

George és Amal Clooney már 2016-ban vásárolt itt egy lakást, még mielőtt az épület teljesen elkészült volna. Érdekes módon nem a legdrágább verziót, a penthouse-t választották, hanem egy magasabb emeleti rezidenciát. Az akkori cikkek szerint egy közel 2000 négyzetméteres lakásról van szó két hálószobával, tágas nappalival és háromméteres belmagassággal, amelyet a padlótól a mennyezetig érő üvegablakok hangsúlyoznak elegendő napfényt biztosítva.

Az extrák közé tartozik egy „séfkonyha” olasz carrarai márványszigettel, egy privát, kulcsos lift és egy vendégmosdó. A hatvanhárom emeletes luxusépület vonzza a hírességeket, egyrészt központi elhelyezkedése miatt, másrészt mert szolgáltatásai közé tartozik egy wellnessközpont, egy könyvtár és társalgó, egy 60 méteres napsütötte medence szaunával és gőzfürdővel, valamint két Michelin-csillagos étterem is.

A 64 emeletes manhattani felhőkarcolóban egyébként Cindy Crawford és férje, Rande Gerber (Clooney üzlettársa) 2017-ben szintén vásároltak egy rezidenciát Clooneyék felett.

Forrás: New York Post Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok