Lindsay Lohan megmutatta szülés utáni testét – nem szégyelli a változást

2023. augusztus 03.
Néhány héttel első gyermeke születése után őszinte postpartum fotót posztolt Lindsay Lohan, mellyel a női test és az életadás csodáját ünnepli.
Lindsay Lohan megmutatta, milyen hatalmasra nőtt már a pocakja

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, júliusban megszületett Lindsay Lohan első gyermeke: a kisfiú a különleges arab Luai nevet kapta. A 37 éves sztár Dubajban adott életet kisfiának, és bár azóta érthető módon kicsit eltűnt a közösségi médiából, most (néhány héttel később) megmutatta követőinek szülés utáni testét.

A képen Lindsay Lohan egy kényelmes, szürke shortot és egy halványzöld felsőt visel, arca is természetes, és a kismamák jellegzetes, fáradt boldogsága tükröződik rajta. A fotón jól látszik, hogy a színésznő alakja megváltozott, de Lindsay Lohan erre kifejezetten büszke – ahogy írja, „elképesztően büszke vagyok a testemre, amiért végigcsinálta a terhesség és most a postpartum időszakát”.

A Bajos csajok sztárja hozzátette, „anyának lenni a legnagyobb boldogság a világon”, majd azt is elárulta, honnan szerezte speciális, a szülés utáni időszakra tervezett alsóneműjét. A posztot egy vicces utalással zárta, amivel a Bajos csajok „cool anyukájára”, Amy Poehler karakterére utal vissza, annyi módosítással, hogy magára nem menő, hanem csak postpartum mamaként hivatkozik.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images