Jennifer Lopez egy lakás árát költötte erre a táskára

2023. augusztus 17.
Exkluzív eseményekre, de még az edzőterembe is magával viszi méregdrága táskáját Jennifer Lopez, aki egy lakás árát fizette ki a különleges darabért.
Jennifer Lopez apró fehér tangabikiniben mutatta meg formás hátsóját

Az Hermés Birkin táskája annyira ikonikus darab, hogy korábban már mi is külön cikket szenteltünk neki. 1983-ban egy Párizsból Londonba tartó repülőúton Jane Birkin angol–francia sanzonénekesnő és színésznő igen sokat panaszkodott, amiért nem fér el semmi táskájában, miután annak teljes tartalma kiborult. A Birkin mellett véletlen helyet foglaló Jean-Louis Dumas, az Hermès akkori vezérigazgatója élénken figyelt az elhangzottakra: a művésznő által felsorolt kritériumok alapján kiegészítette az 1900-as években tervezett Haut à Courroies (már ekkor ikonikus) Hermès táska terveit, és megalkotta a híres Birkin táskát. A modell az 1980-as évek második fele óta státuszszimbólumnak számít, piaci beszerzési ára 10 145 dollárról, azaz 3,6 millió forintról indul.  

Jennifer Lopez egy kifejezetten ritkának és ebből fakadóan drágának számító darabot birtokol a modellből. A Himalayan krokodilmintás bézses-barnás Birkin táska olyannyira különleges, hogy az elmúlt években csak aukciókon bukkant fel: a Sotheby’s adatai alapján tudhatjuk, hogy értéke nagyjából 200 000 dollár, vagyis körülbelül 70 millió forint.

Annyi biztos, hogy Jennifer Lopez kihasználja a méregdrága darabot: exkluzív eseményeken is viselte, de még az edzőterembe is magával viszi a státuszszimbólumnak számító Birkin táskát. Hogy megérte-e egy lakás árát a kiegészítő, arról persze lehet vitatkozni, de annyi biztos, hogy egy ilyen ikonikus darab igazi befektetésnek számít. J.Lo méregdrága táskáját ITT lehet megnézni.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images