Jennifer Lopez megtalálta a tökéletes nyári alapdarabot

2023. július 22.
Ha nem tudjátok, mit vegyetek fel a kánikulában, nyugodtan forduljatok Jennifer Lopezhez, aki most is megtalálta a legsikkesebb megoldást!
Jennifer Lopez 3:2

Ha bombabiztos divattippekre volna szükségünk, Jennifer Lopezre mindig számíthatunk! A popdíva általában tudja, hogyan kell egyszerre sikkesen, mégis erőlködésmentesen öltözködni, és ez még a nyári kánikulában sincsen másképp.

Ezúttal egy lazán áramló, széles szárú, nyakba akasztós overálban fotózták le Jennifer Lopezt, aki láthatóan nagyon élvezte a kényelmesen dögös viseletet. Az egyszerű fazont tűzpiros színnel dobta fel, amihez egy látványos, passzoló karkötőt és egy krokodilmintás piros táskát választott. Hogy tényleg teljesen legyen a look, az énekesnő egyik nagyméretű, ikonikus karika fülbevalójával tette fel az I-re a pontot.

Ha szeretnénk lemásolni Jennifer Lopez kifogástalan stílusát, szerencsére nincs is nehéz dolgunk: bőven találunk hasonló overálokat az üzletekben, de akár meg is rendelhetjük ezt az olcsó fazont Amazonról. Ha szeretnénk mi is magunkra vonni a tekinteteket, nyugodtan válasszunk valamilyen merész színt, de persze visszafogottabb, földszínű darabokat is húzhatunk.

Forrás: People Fotó: Getty Images