Igazán romantikusan telt Jennifer Lopez és Ben Affleck első házassági évfordulója

2023. július 17.
A sztárpár 2022 júliusában kelt egybe, és alig egy évvel később, a hétvégén már első évfordulójukat ünnepelték, méghozzá a gyerekeikkel együtt.
Igazán romantikusan telt Jennifer Lopez és Ben Affleck első házassági évfordulója

Jennifer Lopez és Ben Affleck gyerekeikkel együtt egy igazi mozaikcsaládot alkotnak. Úgy tűnik, ez a gyerekeiknek sincs ellenére, és jól kijönnek egymással – legalábbis erre utal, hogy a sztárpáros még az első első házassági évfordulójukat is velük együtt ünnepelte.

Benniferék azzal töltötték ezt a különleges napot, hogy az énekesnő 16 éves ikreivel, Emmel és Maxszal, valamint a színész 11  éves fiával, Samuellel közösen ebédeltek Beverly Hillsben.

A közös kimenő után Jennifer és Ben persze kettesben is megünnepelték a nagy napot egy Los Angeles-i romantikus vacsorával. Kéz a kézben sétáltak, miközben a hírességek egyik kedvenc Santa Monica-i helye, a Giorgio Baldi nevű olasz étterem felé tartottak. Amint odaértek, a színész szeretetteljesen megölelte a feleségét, majd kézen fogva bevezette őt az étterembe, ahol a pincér egy tortát is hozott nekik az első házassági évforduló alkalmából.

Jennifer és Ben a 2002-es Gengszter románc című film forgatásán találkoztak először. Hamarosan randizni kezdtek, de 2004-ben szakítottak. 2021-ben ismét egymásra találtak, azóta pedig úgy tűnik, hogy hatalmas szerelem dúl közöttük.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images