Pamela Anderson megrázó okból nem sminkel többé

2023. augusztus 21.
Pamela Anderson abbahagyta a sminkelést, miután sminkmestere mellrákban meghalt.
Pamela Anderson eleinte maga festette a védjegyévé vált platinaszőke tincseket

Az Elle-nek adott interjút Pamela Anderson. Az egykori díva a beszélgetés során azt mondta, a ’90-es évekbeli stílusa „vad és gátlástalan” volt. A ceruzavékony szemöldökéről, füstös szemceruzájáról és kusza kontyáról ismert Anderson bevallotta, hogy még az is előfordult, hogy csillámokkal borítva jelent meg gyermekei iskolájában.

„Önkéntes voltam a gyerekek iskolájában, és amikor megpillantottam magam a tükörképben, az egész arcom tele volt csillámmal” – mesélte Anderson az Elle-nek.

„Ő volt a legjobb”

Minden megváltozott 2019-ben, amikor sminkmestere, Alexis Vogel mellrákban meghalt. „Ő volt a legjobb. És azóta úgy éreztem, Alexis nélkül egyszerűen jobb, ha nem sminkelek” – mondta Anderson. Anderson 1993-ban ismerkedett meg Vogellel, a Playboy magazin egyik címlapfotózásán. A sminkmester volt a felelős Anderson jellegzetes füstös szeméért.

Az 56 éves színésznő arról is beszélt, hogy fiatal korában „arra ment, amit az emberek mondtak neki”, a karrierje korai szakaszában nem sok beleszólása volt a külsejébe sem.

Fotó: Getty Images, Forrás: Insider