Pamela Anderson újra felhúzta az ikonikus piros fürdőruhát

2023. április 29.
Az 55 éves szexikon egy különleges kampány kedvéért bújt újra a tűzpiros dresszbe, és mondanunk sem kell, még mindig elképesztően dögös benne.

A közelmúltban újra a médiaérdeklődés középpontjába került Pamela Anderson, aki először életrajzi könyvével, majd nemrégiben Netflix-dokumentumfilmjével robbant vissza a köztudatba. Most egy különleges kampány kedvéért pedig még a nosztalgiavonatra is felült és felhúzta ikonikus piros fürdőruháját, megidézve a hírnevét hozó Baywatch-karakterét.

Pamela Anderson a Frankies Bikinis márkával működött együtt: a május 4-én debütáló kollekcióhoz a szexszimbólum több ikonikus fürdőruhás szettjét is megidézték, de természetesen nincs jellegzetesebb a szexi, magasan felvágott piros egyrészesnél. Bár az új darab már a Baywatchból ismert dressz modernizált verziója, talán mondanunk sem kell, hogy ez is istenien áll az 55 éves Pamela Andersonnak:

Pamela Anderson előtt egyébként olyan sztárok is kollaboráltak a márkával, mint Gigi Hadid vagy épp Sydney Sweeney. Még több csodaszép kampányfotóért kattints a Frankies Bikinis Instagram-oldalára.

Forrás: Popsugar, Fotó: Getty Images