Ezért húzott magas sarkút formás lábaira Liptai Claudia

2023. augusztus 24.
Claudia tele van energiával! Ezt októberben a közönség is láthatja.
Liptai Claudia

Nemcsak az iskolások készülnek az őszre, hanem a színészek is, akik régi és új színdarabokban állnak szeptembertől a közönség elé. Így van ezzel Liptai Claudia is, aki a Hölgyválasz októberi bemutatójára készül kollégáival. A próbákról egy látványos fotót is feltöltött az Insatgramra, amihez ezt írta:

„Amióta elkezdtem tanulni a táncokat a Hölgyválasz darabra, olyan energiák szabadultak fel bennem, ami engem is meglep. A tánc annyira különleges lelkiállapotot ad, amitől egy permanens mosoly van a fejemen. Úgyhogy ajánlom mindenkinek: Shall we dance?”

A kommentelők többsége úgy reagált a korábban Horvátországban nyaraló Claudia posztjára, hogy bárcsak láthatnák kedvencüket egy táncosműsorban versenyzőként, míg kollégája, Csonka András csak ennyit írt: „Érzem az energiádat!”

A kétgyermekes színésznő a próbákra már fel is vette látványos, csillogó tánccipőjét. Claudia korábban ezt írta a Hölgyválasz kapcsán. …Ami a legkülönlegesebb, hogy talán először itthon, a társastánc világa színházi deszkákra költözik. Kislány korom óta rajongok a társastáncért. Na most aztán megkapok mindent. Szamba, rumba, keringő, cha cha és még sok más csodás tánc.”

A Játékszínben látható romantikus vígjátékban szerepel még: Kolovratnik Krisztián, Lévay Viktória, Tóth Enikő, Molnár Andrea, Szerednyey Béla, Varga Ádám és Barabás Kiss Zoltán. 

fotó: RTL/Sajtóklub