II. Albert herceg elment megünnepelni törvénytelen fia 20. születésnapját

2023. augusztus 25.
Miközben a monacói herceg a két idősebb gyerekével ünnepelt, felesége – akiről azt beszélik, hogy már rég nem él a palotában – törölte magát az Instagramról.
Charlene hercegné és II. ALbert

II. Albert monacói hercegnek összesen négy gyermeke van. Kettő azonban házasságon kívül született, de csak jóval a születésüket követően, DNS-teszt után ismerte el őket.

Jazmin Grace Grimaldi már 31 éves, Alexandre Grimaldi Coste pedig idén 20 esztendős. Az ikrek, vagyis a trónörökös, Jakab herceg és Gabriella hercegnő már feleségétől, Charlènétől születtek. A friss hírek szerint II. Albert neje már két éve külön él a férjétől, és csak a kötelező eseményeken vesz részt, ezeket az alkalmakat pedig szigorú szerződésben rögzítik. Charlène 24 órával ezelőtt törölte a saját Instagram-fiókját is.

Albert egyelőre nem reagált a találgatásokra, helyette elment, hogy megünnepelje Alexandre 20. születésnapját. A felvételen ott van a fiú anyja, Nicole Coste is, ő töltötte fel az Instagramra a fotót. De elment a partira Jazmin is, aki annak ellenére „hercegemnek” hívja az öccsét, hogy ők ketten semmilyen rangot nem örököltek.

Albert két évvel ezelőtt hatalmas bulit rendezett, amikor idősebbik fia 18 éves lett. Négy gyermekéről olykor közös fotók is készülnek, ezeket többnyire Jazmin szokta posztolni.
 
Jazmin Grimaldi és II. ALbert

Jazmin Grimaldi és II. Albert monacói herceg (Fotó: Getty Images)

Cikkajánló hozzáadásaTörlésSzerkesztés