37 éves fotósorozat a modellkedő Stefánia monacói hercegnőről, amit egyszerűen imádunk

2022. augusztus 09.
Bár Meghan Markle-t szokták a királyi családok történetének egyik legnagyobb lázadójaként emlegetni, Grace Kelly és Ranieri monacói herceg legfiatalabb gyermekének élete valójában jóval izgalmasabb fordulatokat vett.

Grimaldi Stefánia Mária Erzsébet monacói hercegnőről először általában mindenkinek a szappanoperába illő magánélete jut eszébe, hiszen Grace Kelly és Ranieri monacói herceg legfiatalabb gyermeke többször is férjhez ment – legelőször például a testőréhez, Daniel Ducruethez. A házasságuk azonban nem tartott sokáig, mert a férfi megcsalta őt, és erről a tényről a hercegnő az újságokból kellett, hogy értesüljön. A válásuk után viszont ismét egy testőr, Jean Raymond Gottlieb oldalán találta meg a boldogságot, majd beleszeretett egy elefántidomárba, azután egy portugál akrobatával vonult oltár elé – ám ez a frigy is szakítással ért véget. A kapcsolataiból három gyermeke született, Lajos, Paulina és Kamilla – akik mára huszonévesek lettek.

Stephanie monacói hercegnő és gyermekei

Stefánia monacói hercegnő és gyermekei

Stefánia monacói hercegnő időközben maga mögött hagyta „a család fekete báránya” címkét, és olyan fontos ügyekre hívja fel a figyelmet, mint például az AIDS elleni küzdelem. Ennek ellenére a jelenleg 57 éves előkelőség már jóval kevesebb időt tölt a reflektorfényben, mint abban a bizonyos „lázadó korszakában”, amikor még az énekléssel, a ruhatervezéssel és a modellkedéssel is megpróbálkozott. „Az emberek többsége még mindig a ‘80-as éveknél tart, azt hiszik, hogy az a nő vagyok, aki akkor voltam” – nyilatkozta a hercegnő, akiről egyébként számtalan fantasztikus fotósorozat készült ebben az időszakban. Ezeket a – persze már retró – képeket viszont nem árt néha leporolni, mert Stefánia szupermodelleket megszégyenítő módon pózolt a kamera előtt, így ezeket a felvételeket akár még most is bátran használhatnák egy-egy kampányhoz.

Győződj meg róla te is!

Íme egy fotó 1985-ből, amin a hercegnő Maurituson vízisíel.

Stephanie monacói hercegnő

Még ugyanebben az évben készült róla néhány másik hasonlóan sportos kép is. Például ez…

Stephanie monacói hercegnő

vagy az alábbi, amin pirosra cserélte a fürdőruháját.

Stephanie monacói hercegnő

Illetve a soron következőek is…

Stephanie monacói hercegnő

Sőt, profi akrobata is lehetett volna.

Stephanie monacói hercegnő

Fotó: Getty Images

Ezt a történetet ismered már?