Irina Shayk meztelenül nyaral exével, Bradley Cooperrel

2023. augusztus 28.
Nagyon úgy tűnik, hogy Irina Shayk az egyik exével, Bradley Cooperrel tölti a nyár utolsó napjait, miközben már Tom Bradyval alkotnak egy párt.
Irina Shayk pucérruha 2023

A szupermodell szombaton osztott meg egy forró nyaralós fotósorozatot az Instagramon. A posztban lévő képeken meztelen felsőtesttel pózol a tengerparton, egy sziklán állva. A fotókon jól látszik, hogy az orosz modell csupán kezeivel takarja melleit, miközben fekete bikinialsót, Nike zoknit és cipőt visel.

Plusz érdekesség, hogy a Napos oldal film főszereplője is posztolt egy póló nélküli szelfit, amin egy kajakon fekszik – láthatólag ugyanazon a helyen, mint Irina. A 37 éves Shayk és a 48 éves Cooper 2019-ben, négy együtt töltött év után szakítottak. Közös kislányuk, Lea De Seine most 6 éves.

Mi lehet Irina Shayk és Tom Brady között? 

Irina Shayk és Tom Brady nem is olyan régen kerültek közel egymáshoz, de a kapcsolatuk még nem tisztázott, egyikőjük sem erősítette még meg, hogy együtt lennének. Közel két héttel ezelőtt látták őket együtt, amint ugyanabból az ötcsillagos londoni szállodából léptek ki. A pár a Daily Mail szerint a Mayfair negyedben található The Twenty Two belsejében „húzta meg magát”. A fotósok kora reggel kapták lencsevégre őket, amikor csupán öt perc különbséggel hagyták el az elegáns szállodást.

Shayk és a volt NFL játékost először júniusban hozták hírbe egymással. Akkor a Page Six arról számolt be, hogy a szupermodell „rávetette” magát az egykori focistára, amikor mindketten részt vettek a milliárdos műkereskedő, Joe Nahmad esküvőjén az olaszországi Szardínián. Shayk menedzsere viszont tagadta az állítást, hogy bármi lenne a modell és a volt játékos között.

A következő hónapban a páros Brady Los Angeles-i otthonában töltöttek közösen időt. A nemrég szinglivé vált sportolót lefotózták, amint autójában ülve egy piros lámpánál gyengéden végigsimítja a lány arcát. Pár nappal később a Page Six pedig arról számolt be, hogy a párt látták együtt meghitten vacsorázni egy szusiétteremben, a New York-i Tribeca negyedben.

Egy bennfentes szerint Shayk és Brady kapcsolatukról még nem kíván nyilatkozni, szerelmüket még nem hozták nyilvánosságra.

Forrás: PageSix, Kiemelt fotó: Getty Images