Meghan Markle és Harry herceg Beyoncé koncertjén randizott

2023. szeptember 03.
Meghan Markle és Harry herceg láthatóan jól érezte magát együtt Beyoncé kaliforniai koncertjén. Pedig Meghan anyukáját, Doria Raglandot is magukkal vitték.
Meghan Markle és Harry herceg

Amióta Beyoncé turnéra indult, gyakran fordulnak meg hírességek a nézők között. A legutóbb Zendaya és Tom Holland lopta el a show-t Varsóban, amikor egymásnak énekelték szerelmesen a Love On Top című dalt. 

A koncerten szeptember 1-én Kaliforniában ezúttal Meghan Markle és Harry herceg tűnt fel. A rajongók pedig rendre videóra is vették őket. Persze a rosszindulatú pletykák azonnal szárnyra keltek, és olyan videók kerültek fel as TikTok-ra, miszerint Harry látványosan unatkozott Beyoncé koncertjén. 

Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, hiszen a friss videókon azért jól látszik, hogy a pár elég jól egymásra volt hangolódva a koncerten. Még annak ellenére is, hogy Meghan édesanyját is magukkal vitték. 

@yofavgossip they’re cute #meghanmarkle #princeharry #royalfamily #beyoncerenaissancetour #foryou ♬ son original - 444

Meghan és Harry, amióta Kaliforniába költöztek, igyekeznek távol maradni a reflektorfénytől. Meghan azonban alig egy hónapja egy másik koncerten is feltűnt, Taylor Swift show-ját azonban egy barátnőjével nézték meg, mivel Harry üzleti úton volt épp Tokióban.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images, TikTok