Meghan Markle egyetlen Insta-poszttal álomösszeget fog keresni a szakértő szerint

2023. augusztus 27.
Régóta pletykálják, hogy Meghan Markle a dokumentumfilm-sorozat után az Instagram felé veszi az irányt. Egy pénzügyi szakértő szerint ha ez megtörténik, igencsak szép summát keres majd a közzétett posztjaival.
Meghan Markle mindenkit meglepett: teljesen új frizurát villantott

„Arra számíthatunk, hogy hamarosan az Instagram egyik legtöbbek által követett fiókjává válik” – mondta Eric Schiffer tanácsadó a Daily Mailnek.

Meghan Markle lehet a következő Kardashian

„Vannak olyan hírességek, mint a Kardashianék, akik 1 millió dollárt vagy annál többet is kérhetnek egyetlen, valamilyen terméket népszerűsítő posztért. Nem látok okot arra, hogy Meghan ennél kevesebbet keressen.”

Több forrásból is tudja a Page Six, hogy a 42 éves sussexi hercegné lefoglalta magának az Instagramon a @meghan fióknevet. Ugyan a profilon még nincs semmiféle tartalom, már most szép számmal gyűlnek a követők.

Schiffer szerint „óvatosnak kell lennie” Meghan Markle-nek a közösségimédia-együttműködésekkel kapcsolatban. „Olyan minőségi márkákkal és cégekkel fog együttműködni, amelyek összhangban vannak a politikai és társadalmi meggyőződésével” – tette hozzá.

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images