Kylie Jenner és Timothée Chalamet egy párt alkotnak – a rajongók kiakadtak a hír hallatán

2023. április 08.
A legmenőbb pletykaoldalnak számító DeuxMoi a napokban megszellőztette 2023 legváratlanabb és legszürreálisabb egymásra találását: a hírek szerint Kylie Jenner és Timothée Chalamet egy párt alkotnak.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet egy párt alkotnak

A DeuxMoi több forrásra is hivatkozva azt állítja, hogy a 25 éves Kylie Jenner és a 27 éves Timothée Chalamet január óta járhatnak. A hírt idáig még egyik sztár képviselője sem erősítette meg.

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy Jenner januárban szakított két gyermeke apjával, Travis Scottal, akivel évek óta se veled, se nélküled kapcsolatban él. Travis ezek után nem tartott Kylie-vel a valóságshow sztár szilveszteri nyaralására, ám a DeuxMoi egyik forrása azt állítja, hogy Timothée elment az utazásra.

A két sztár állítólagos kapcsolata lesokkolta a rajongókat, sokan nem akarják elhinni, hogy a hír igaz lehet.

„Kylie Jenner és Timothee Chalamet randizása olyan, mint amikor két ember a középiskolából, akik soha nem érintkeztek egymással, 6 évvel az érettségi után randizni kezdenek” – tweetelte egy felhasználó.

„Timothée Chalamet és Kylie Jenner egyszerűen nem járhatnak, ez valami hülyeség, amit Kris talált ki, hogy Kylie újra trendi legyen” – spekulált egy másik netező.

Míg egy harmadik szkeptikus rajongó így tweetelt: „Kylie Jenner és Timothee Chalamet… egyszerűen nem tudom felfogni ezt a rémisztő információt”.

Fotó: Getty Images