Bruce Willisnek ezt az édes becenevet adták a kislányai

2023. szeptember 06.
Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis elárulta, milyen édes becenéven hívják a gyerekek a férjét.
Bruce Willis és Emma Heming Willis

Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis gyakran oszt meg a követőivel fényképeket és videókat Instagramon, ahol gyakran szóba kerül férje betegsége, a frontotemporális demencia. Mint arról mi is beszámoltunk, idén februárban jelentették be, hogy ezzel, a többek között beszédfunkciókat is súlyosan romboló betegséggel diagnosztizálták a 68 éves színészt. Felesége, Emma rendszeresen tesz fel ismeretterjesztő videókat a témában, és azt is elmondta, hogy közös lányaik, Mabel és Evelyn is a szívükön viselik apjuk sorsát.

Emma nemrég rendkívül megható módon tisztelgett férje munkássága előtt, mikor megosztott egy fotómontázst a Bruce Willis által eljátszott legikonikusabb karakterekről. A poszt mellé írt képleírásból pedig az is kiderült, hogy lányuk milyen megható becenévvel emlegeti az apját.

Bruce Willis lánya, Evelyn csak annyit szokott mondani apjára, hogy „he’s slay”, ami magyarul nagyjából annyit tesz, hogy valaki valamit nagyon jól csinál, és tarol. Úgy tűnik, a színész gyerekei is tisztában vannak vele, hogy édesapjuk valaha az akciófilmek egyik legnagyobb sztárja volt.

Forrás: mirror.co.uk      Fotó: Getty Images