Chris Evans elkelt! – Megházasodott Amerika Kapitány

2023. szeptember 11.
Chris Evansről és barátnőjéről tavaly novemberben derült ki, hogy randizgatnak, most hétvégén pedig már az esküvő is megvolt.
chris-evans-people-ev-legszexibb-ferfija

A 41 éves Chris Evans a hétvégén feleségül vette 26 éves barátnőjét, a portugál Alba Baptista színésznőt. A menyegzőre Bostonban került sor, közel a közös otthonukhoz, és a hírek szerint nagyon figyeltek arra, hogy semmi ne szivárogjon ki a lagziról, a vendégeknek titoktartási szerződést kellett aláírniuk és a telefonok használata sem volt megengedve. Ezzel együtt a szemfülesek kiszúrták a helyszínen a Marvel-univerzum legfontosabb színészeit, azaz Evans kollegáit az érkező és távozó vendégek közt, innen tudjuk, hogy az esküvőn ott volt az Iron Mant alakító Robert Downey Jr.,  Thor megszemélyesítője, Chris Hemsworth és a Sólyomszemet megformáló Jeremy Renner is. 

2022 novemberében erősítették meg a sajtónak, hogy Chris Evans egyáltalán randizik valakivel, ekkor derült ki, hogy az illetőt Alba Baptistának hívják és szintén színésznő, ezután került fel róla egyre több kép Evans Instagramjára. A színész és a hozzá közel állók is azt nyilatkozták, mennyire boldognak és kiegyensúlyozottnak látják a párt, Evans pedig több interjúban is megerősítette, hogy úgy gondolja, az életben a legfontosabb dolog a család és a szeretteinkkel töltött minőségi idő, és így 41 évesen késznek érzi magát a házasságra és a gyerekvállalásra.

Na de kicsoda Alba Baptista, az ifjú feleség? Hoztunk róla néhány infót!

1. Alba portugál és öt nyelven beszél

1997-ben született Lisszabonban és a portugálon kívül tud angolul, németül, spanyolul és franciául is. Nem semmi!

2. Vegyes házasságból született

Anyukája portugál, apukája brazil. Szülei Brazíliában találkoztak, amikor az anyja fordítóként kinn dolgozott és mérnök édesapjával került munkakapcsolatba.

3. Még csak egy angol nyelvű filmben szerepelt

Baptista számára az áttörést a Netflix Warrior Nun című sorozata hozta, de szerepelt a Mrs. Harris Párizsba megyben is.

4. Humanitárius munka

2018-ban Kambodzsában egy árvaházban dolgozott, ahol gyerekeket tanított.

5. Ígéretes tehetség

2021-ben a Berlini Filmfesztiválon megnyerte az ígéretes fiatal színészeknek járó Shooting Star díjat.

Forrás: people.com    Fotó: Getty Images