A legfontosabb nők Chris Evans életéből

2022. június 19.
Az Amerika Kapitányt megformáló Chris Evans nem csak tehetséges színészként vonta magára a világ figyelmet: úgy tartják, hogy ő a legszebb testű férfi a földkerekségen. Kíváncsi vagy, kikért dobogott leghevesebben a szíve a ma 41 éves színésznek?

Egy mély érzésű, érzékeny férfit rejt Amerika Kapitány pajzsa, aki őszintén beszélt arról, hogy rendszeresen pszichológus jár. Persze, nincs is semmi oka arra, hogy ezt titkolja, hiszen segítséget kérni bátor lépés.

Chris Evans

Chris a mai napig nehezen viseli a népszerűséget még akkor is, ha úgy tűnik, természetes lazasággal áll a közönség elé. A Marvel-filmek forgatásai előtt például azért kérte terapeuta segítségét, mert nem volt benne biztos, hogy jól döntött, amikor elvállalta Amerika Kapitány szerepét, amikor pedig világossá vált, hogy jobban nem is határozhatott volna, a nyakába szakadt ismertség feldolgozásán dolgozott a pszichológusával. Ez a mi szemünkben nemhogy gyengévé, hanem az eddiginél is szerethetőbbé teszi a szülinapos színészt!

Ennek fényében nem meglepő, hogy Amerika Kapitány nem szereti a nyilvánosság előtt élni a magánéletét. Tavaly több interjúban is beszélt arról, hogy egyáltalán nem érinti rosszul az, hogy szingli, boldog és kiegyensúlyozott akkor is, ha nem túl eseménydús a szerelmi élete. Bár a 2022-es évet is egyedülállóként kezdte, februárban felröppent a hír, hogy egy párt alkot Alba Baptista színésznővel, akire leginkább a Netflix Warrior Nun című sorozatából emlékezhetünk.

Alba Baptista

Alba Baptista

Kevés hiányzott a házassághoz

Chris és Jessica Biel 2001-től 2006-ig alkottak egy párt, abban az időben a színész neve még nem mondott túl sokat a közönségnek, miközben Jessica csillaga az egész világot beragyogta. Míg együtt jártak, két filmet is forgattak közösen, és igazán komolyak voltak a szándékaik egymással: „Sokat beszélünk a házasságról, mindkettőnk számára fontos kimondani a boldogító igent és mindketten vágyunk gyerekekre” – mondta szakításuk előtt egy évvel Jessica Biel, aki ma már kétgyermekes anyuka, de mint tudjuk, Justin Timberlake a férje.

Chris Evans és Jessica Biel

Chris Evans és Jessica Biel

Flörtökkel vigasztalódott

Miután útjaik különváltak Jessicával, Chris rövidebb kapcsolatokban talált némi vigaszt: Minka Kelly és Dianna Agron mellett kereste a boldogságot, sőt Sandra Bullockkal is egymásba gabalyodtak: a színésznő válása után nem sokkal jöttek össze 2010-ben. 

Chris Evans és Sandra Bullock

Chris Evans és Sandra Bullock

Sokat várt a szerelemre

A következő hosszabban tartó és – elmondása szerint – mélyebb kapcsolatára 2016-ig kellett várnia, akkor hozta össze őt a sors Jenny Slate színésznővel. Igaz, hogy 2017 februárjában végül a szakítás mellett döntöttek, ám a mai napig nagy szeretettel gondolnak egymásra mindketten. „Chris végtelenül érzékeny és nagyon egyenes ember. Csodálatos, erős és mély érzelmei vannak és ezekkel nagyon jól tud bánni. Fantasztikus dolog a közelében lenni, egészen biztos vagyok benne, hogy aranyból van a szíve” – mondta 1 hónappal a szakítás után Jenny. Később adtak még egy esélyt a kapcsolatuknak, de 2018 tavaszán ismét búcsút vettek egymástól.

Chris Evans és Jenny Slate

Chris Evans és Jenny Slate

Ahogyan korábban írtuk, a színész mostanság Alba Baptistával randizik. Azt nem tudni, mennyire komoly a kapcsolatuk, de az biztos, hogy a színész nagyon is szeretne majd apuka lenni. „Szeretnék gyerekeket, szeretnék családot, de ez csak akkor működik, ha két ember mély és őszinte szerelmére épül” – mondta az USA Today újságíróinak.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?