Saját kollégája alázta a neten Nicole Kidmant

2023. szeptember 12.
Amy Schumer híres szókimondó stílusáról, most azonban sokak szerint túlment egy határon, amikor kollégáján, Nicole Kidmanen élcelődött.
Nicole Kidman

Kiakadtak a netezők Amy Schumerre, aki véleményük szerint túlzásba esett Nicole Kidman nyilvános cikizésével. A szabad szájáról híres komika nem régiben az Instagramon osztott meg egy fotót a US Open egyik mérkőzését figyelő Nicole Kidmanről, azon élcelődve, hogy a színésznő természetellenesen, „robotszerűen ül”. A képen a teniszmeccsen ülő Nicole Kidman keresztbe tett lábbal, állát kezén pihentetve ül, és látszólag feszült figyelemmel követi a mérkőzést. A képhez Schumer azt írta: „Ember így ül” – arra utalva, hogy a Hatalmas kis hazugságok sztárja egy robotnak tűnik, aki megpróbálja – nem túl sikeresen – utánozni az emberek viselkedését. Az ominózus képet ITT lehet megnézni.

Schumer azóta kénytelen volt levenni a posztot, annyi támadást kapott: rengetegen egyenesen cyberbullyingnak, vagyis online zaklatásnak minősítették a húzást, mások szerint egyszerűen csak ízléstelen és méltatlan dolog belekötni, hogy más hogyan ül. Néhányan úgy vélték, Schumer saját bizonytalanságát próbálja leplezni Nicole Kidman kritizálásával, míg megint mások csak azt emelték ki, hogy felnőtt emberként már nem túl szép húzás gonosz kamaszlányként mások megjelenésén viccelődni. Annyi biztos, hogy az emberek nem vették jól a komika poénját, aki remélhetőleg levonta a megfelelő tanulságokat.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images