5 sztár, aki nem is olyan kedves, mint hinnéd

2023. augusztus 17.
A hírességeket hajlamosak lehetünk idealizálni, pedig valójában ők is ugyanolyan emberek, mint mi vagyunk. Nekik is lehetnek rossz napjaik, sőt, rossz természetük is.
5 sztár, aki nem is olyan kedves, mint hinnéd

Az utóbbi időben egyre több tiktoker kezdett el olyan videókat gyártani, amikben lerántják a leplet a legfelkapottabb hírességekről. Pincérek, utaskísérők és pultosok számolnak be tapasztalataikról, és mesélik el, mennyire volt kedves vagy éppen bunkó egy sztár a találkozásuk alkalmával. A következő listán nem nagy dicsőség szerepelni – jöjjenek, azok a celebek, akik a tiktokerek szerint nem éppen kedvességükről híresek.

Kylie Jenner

Kylie Jenner kisfiának a neve nagyon kínos dolgot jelent

Kylie Jenner

Kylie Jennert nem is olyan rég még a legfiatalabb önerőből lett milliárdosnak nevezte a Forbes, de hiába dúskál a pénzben, úgy tűnik, ha borravalóról van szó, nem túl nagylelkű. Egy @juliacarolann nevű New York-i pincér szerint ugyanis Kylie az 500 dolláros fogyasztása mellé mindössze 20 dollárnyi jattot adott. Magyarán több mint 170 ezer forint értékben költött az étteremben, ami mellé alig 7 ezer forintot adott borravalóként. A pincérlány ennél többet várt volna, amit végül is meg lehet érteni.

Kendall Jenner

Kendall Jenner popsit villantott Met-gála vörös szőnyegén

Kendall Jenner

Bizony, Kylie nővére is felkerült a listára. Ráadásul Kendall is ugyanabba a New York-i pincérlányba futott bele, mint húga. „Sajnos nincs vele jó tapasztalatom. Régebben gyakran járt hozzánk, de mindig nagyon hideg és távolságtartó volt. Általában nem is saját maga kérte ki a rendelését, hanem megkért valaki mást, hogy beszéljen helyette” – árulta el videójában @juliacarolann.

Nicki Minaj

Nicki Minaj

Nicki Minaj 

Nicki egy utazása alkalmával állítólag addig nem volt hajlandó leszállni a repülőről, amíg mindegyik utaskísérő el nem hagyta a gépet. „Tudom, hogy sokaknak nem fog tetszeni, de egy 10-es skálán 2-esre értékelem a viselkedését. Nem akart leszállni a repülőgépről, amíg mindenki más le nem szállt – de ez lehetetlen volt, hiszen nekünk, utaskísérőknek kell utoljára elhagyni a gépet. Rajongója voltam, amíg nem találkoztam vele személyesen…” – magyarázta @_sincindy a videójában. Hogy a rapper miért akarta utoljára elhagyni a gépet, az valószínűleg örökre rejtély marad.

Orlando Bloom

Orlando Bloom szexi alsógatyás képeitől eláll a szavunk

Orlando Bloom

Egy híres színésznek mindent szabad? Orlando valószínűleg így gondolja. Az @emmatainment nevű tiktoker szerint ugyanis a színész egyszer egy kizárólag dolgozóknak szánt bejáraton próbált meg besurranni egy Apple Store-ba. „Láttam hogy egy motoros sisakos srác indul el hátra, ahhoz a bejárathoz, amit a vásárlók nem használhatnak, csak az alkalmazottak. Odaszóltam neki, hogy mit szeretne, segíthetek-e valamit. Erre levette a sisakját és Orlando Bloom volt az.”

Jessica Alba

Jessica Alba

Ha eddig azt gondolta, hogy Jessica Alba Hollywood egyik legcukibb színésznője, akkor ki kell, ábrándítsunk. Egy @tambam81 nevű stylist szerint Jessica sosem volt túl kedves a forgatások alatt. „Több ismerősöm is forgatott vele és mindannyiunknak ugyanaz a tapasztalata: Jessica egyáltalán nem kedves. Többször csinált úgy, mintha nem is veled beszélne, miközben igazából hozzád beszél.”

Forrás: Buzzfeed Fotó: Getty Images