Rúzsa Magdi a rajongók szerint háromgyerekes édesanyához nem méltó szettben koncertezett

2023. augusztus 17.
Heves indulatokat váltott ki a rajongókból Rúzsa Magdi szettje. Vannak, akik szerint bomba formában van az énekesnő, mások azonban úgy vélik, egy háromgyerekes anyukának nem illik már így öltöznie.
Rúzsa Magdolna

A hétvégén a Budapest Parkban koncertezett Rúzsa Magdi. A fergeteges show levette a lábáról a közönséget – nem úgy az énekesnő ruhája. A fellépés után hatalmas vita kerekedett abból a instagramos koncertfotók alatt, hogy vajon egy háromgyerekes édesanya öltözhet-e szexin? 

„Ez a ruha nagyon nem egy 3 gyermekes édesanyához illik!” – írta egy kommentelő. Mások szerint csak szimplán előnytelen volt számára a ruha szabása, sőt, voltak, akik egyenesen stylistváltást javasoltak az énekesnőnek. Több kommentben attól féltek a rajongók, hogy ez Rúzsa Magdi Madonnává válásának első lépcsőfoka, és az idővel egyre ízléstelenebb, „korának nem megfelelő” kreálmányokban fogjuk látni.

Azért szép számmal akadtak olyan kommentelők is, akik megvédték kedvenc előadójukat. „Nem gyűlölet, hanem inkább dicséret illeti, hogy három kisbaba mellett szakmailag így helyt tud állni, ráadásul ilyen bomba alakkal… le a kalappal! Haters gonna hate” – írta egy kommentelő. 

Rúzsa Magdi kirobbanó formában van a hármas ikrek megszületése után alig másfél évvel, a parkos koncertre egy felemás nadrág- és ujjrésszel ellátott fekete fűzőt és egy tollas bundát választott. Ráadásul az egész koncertet őrült tűsarkakon tombolta végig. 

Mi az, hogy édesanyához méltó ruha? 

Szerencsére az utóbbi időben egyre inkább megváltoznak a kismama- és anyadivatról alkotott berögzüléseink, míg néhány tíz éve a terheshas takargatása volt szinte az egyetlen adekvát megjelenési forma, mára szupersztárok sora hirdeti, hogy terhesség ide vagy oda, igenis lehet szexinek lenni. Az „anyadivatról” nem is beszélve – már ha létezik egyáltalán ilyen. Összeállításunkban megmutatjuk, mennyire sokfélék a kismamák és az anyák, így mennyire sokféle lehet az öltözködésük is. 

Puskás-Dallos Bogi kismamaként, bársonyestélyiben

Rihanna kilenc hónapos terhesen is pucérruhában

Emily Ratajkowski másfél évvel szülése után

Ashley Graham háromgyerekes anyukaként 

Kiemelt fotó: Central-archívum