Rúzsa Magdi egész családját megmutatta nyaralós fotóin

2023. június 03.
Rúzsa Magdi hármas ikreivel és férjével indult belföldi utazásra, amiről rajongóival is megosztott néhány szép pillanatot Instagram-oldalán.
Rúzsa Magdi

Szinte hihetetlen, de Rúzsa Magdi hármas ikrei februárban már egyévesek lettek, így valószínűleg már egyre több kalandot vállal az öttagú család. Az énekesnő friss Instagram-posztjában elárulta, hogy ezúttal a Balatont, egészen pontosan Balatonfürdetet és Tihanyt „vették be” a három gyerekkel és férjével – erről néhány meghitt családi fotót is megosztott, köztük olyan képet is, amin a teljes család szerepel.

Bár a képek idilli nyaralásról tanúskodnak, a posztban a hashtagek árulkodóak, ahol Rúzsa Magdi sokatmondóan azt írta: #ezkeményebbmintaturné. Azt valószínűleg kevesebben tudják, mennyire megterhelő egy turné, de azt még elképzelni is hajmeresztő, hogy milyen lehet három pici gyerekkel utazni.

Az énekesnő egyébként még mindig nem fedte fel a babák arcát, amit sok kommentelő nehezményezett is, de természetesen ez a szülők döntése, ami egyébként összhangban van a modern gyermekvédelmi elvekkel is. Sokan azért nem posztolnak a közösségi médiába gyerekükről, mert nem akarnak a gyerekek informált döntése nélkül érzékeny tartalmakat megosztani róluk, de sok híres ember a gyereke személyazonosságát is védi.

Fotó: Marie Claire Archív, Instagram