Jennifer Lawrence arca teljesen megváltozott, még a rajongói sem ismerik fel

2023. október 03.
A színésznő a minap úgy jelent meg a nyilvánosság előtt, mintha egy kicsit átszabatta volna az arcát. A rajongói azt találgatják, hogy vajon tényleg ő van-e a képeken.
Jennifer Lawrence arca teljesen megváltozott, még a rajongói sem ismerik fel

Jennifer Lawrence messze földön híres a természetességéről. Ezért is lepődött meg annyira az internet népe, amikor a napokban a szokásosnál teltebb ajkakkal, kerek állkapoccsal és párnás arccal jelent meg egy eseményen.

Persze Hollywood történelmében nem egyedi esetről beszélünk, már megszokhattuk, hogy időről időre új arccal jelentkeznek a hírességek, és mindenkinek joga van ahhoz, hogy megváltoztassa magán azt, amit nem szeret. A színésznő rajongói viszont teljesen kiakadtak, mikor meglátták kedvencüket a Christian Dior bemutatóján.

Jennifer Lawrence arca teljesen megváltozott, még a rajongói sem ismerik fel

Jennifer Lawrence a Christian Dior bemutatóján

A hírességeken folyamatos a nyomás, hiszen a világ elvárja tőlük, hogy éjjel-nappal tökéletesen nézzenek ki. Ezen nem segít a nőket állandóan kísértő fiatalság kultusz sem, így nem is lenne meglepő, hogy a 33 éves Lawrence is kés alá feküdt volna. A sztár soha nem beszélt arról, hogy valaha plasztikai beavatkozása történt volna, de korábban már beszámolt azokról a szomorú tapasztalatokról, amik a külsejét érintették – például előfordult vele, hogy elvárták, hogy lefogyjon vagy vetkőzzön a kamera előtt.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images