Ezt az egy dolgot nem tűri meg a gyerekeitől Katalin hercegné

2023. október 06.
Korábban is lehetett róla hallani, hogy Katalin a hagyományokhoz képest modernebb megközelítéssel neveli a gyerekeket, van azonban egy dolog, amit ő sem tűr meg a házban.
Katalin hercegné Zara szettjét akár te is viselhetnéd

Bár a brit királyi családban a gyerekeknek hamar meg kell ismerkedniük a nemesi protokollal és a hétköznapokban is több szabály köti őket, mint az átlagos kicsiket, Katalin hercegné azért szeretné, ha György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg minél tovább élvezhetnék a körülményekhez képest  „normális” gyerekkort. Ezért van például, hogy a család körüli személyzetet megkérték rá, hogy civil ruhában érkezzenek munkába – így a gyerekek nem érzik annyira formálisnak és nyomasztónak az otthoni környezetet.

Az is kiderült már, hogy Katalin hercegné sok szempontból frissebb, modernebb elvek szerint neveli a gyerekeket, van azonban valami, amit ő sem hajlandó eltűrni a gyerekektől. Ez pedig a kiabálás. Ez egyrészt azt jelenti, hogy a gyerekek sem vele, sem egymással szemben nem emelhetik fel a hangjukat – ha ez mégis megtörténik, a kiabáló gyereket elviszik egy másik helyiségbe, leültetik, és addig beszélgetnek vele, amíg sikerül megnyugodnia. 

A szabály persze ugyanúgy vonatkozik Katalin hercegnére és Vilmos hercegre is, akik állítólag soha nem kiabálnak a gyerekekkel. Azt már korábban is láthattuk, hogy a hercegné milyen jól terelgeti gyerekeit – különösen a kis Lajos herceget – a nyilvános eseményekkel egy-egy arckifejezést vagy finom kézmozdulatot használva, szóval abszolút el tudjuk hinni róla, hogy nem nyúl ezeknél „hangosabb” fegyelmezési módszerekhez.

Forrás: Marie Claire UK Fotó: Getty Images