Katalin hercegné vagányan lerázta a flörtölni próbáló katonákat

2023. szeptember 22.
Katalin hercegné egyre többször jelenik meg egyedül eseményeken, de ez nem azt jelenti, hogy ne szeretné a férjét. Ennek most jelét is adta.
Katalin hercegné a Haditengerészeti Légierőnél

Katalin hercegné nemrég egyedül tett látogatást egy légi bázison, ami egy különösen fontos esemény volt számára, hiszen ő a Haditengerészeti Légierő Tiszteletbeli Parancsnoka, miután a botrányokba keveredett és aztán kegyvesztetté vált András hercegtől megörökölte ezt a címet. A látogatás során a hercegné mindenre kíváncsi volt, így felpróbált egy neonsárga mentőmellényt és még a légiforgalmi irányítókhoz is benézett. 

Az esemény alatt mindenki el volt ájulva tőle, szinte az egész bázis rajongással fordult felé és a testbeszédszakértő szerint többen egyenesen flörtölni próbáltak vele, ám a hercegné hárította a próbálkozásokat. A szakértő úgy látta, hogy Katalin illedelmes és barátságos volt, de nem ment bele a játszmákba, ezzel is megmutatva, hogy tiszteli és szereti a férjét. A hercegné egyre több hivatalos eseményen jelenik meg egyedül, ahol mindig nagyon magabiztosnak és kiegyensúlyozottnak tűnik. Eleinte rémisztő lehetett a férje nélkül helytállni ilyen helyzetekben, de úgy tűnik, Katalin ebbe is belejött és hibátlanul veszi az akadályokat.

Katalin hercegné lenyűgözte a katonákat

Katalin hercegné lenyűgözte a katonákat

Forrás: mirror.co.uk     Fotó: Getty Images