Katalin hercegné kilépett Vilmos árnyékából, és kezébe vette az irányítást

2023. szeptember 24.
Katalin hercegné elfoglaltabb, mint valaha, mióta apósa tavaly trónra lépett – ám a szakértő szerint kifejezetten ügyesen ugorja meg az útjába kerülő akadályokat.
Katalin hercegné kilépett Vilmos árnyékából, és kezébe vette az irányítást

Katalin hercegné egyre több önálló megbízatásra vállalkozik Károly király tavaly szeptemberi trónra lépése óta. Vilmos herceg feleségét régóta széles körben dicsérik a királyi családban betöltött szerepéért, ám az utóbbi években elfoglaltabb, mint valaha, a naptára tele van feladatokkal. A szakértők azonban úgy vélik, hogy a 41 éves Katalin mostanra már sokkal magabiztosabb lett, és az sem zavarja, ha egyedül kell teljesítenie a megbízatásait – távol a szintén 41 éves férjétől. A háromgyermekes anyuka a héten két eseményen is megjelent egyedül, miközben férje New Yorkban volt az Earthshot-díj átadásán.

Katalin magabiztosságával kapcsolatban Judi James testbeszédszakértő is megjegyezte, hogy a hercegnéből sugárzik a nyugodtság és a profizmus. A testbeszéde arra látszik utalni, hogy a „csendes és szerény” Katalinban, akit gyakran láttak férje oldalán, titokban olyan erő volt, amellyel számolni kell. James hozzátette: „A testbeszéde mostanában azt sugallja, hogy most látjuk az igazi Katalint, és végre megláthatjuk azt a veleszületett képességét, hogy energiával, tekintéllyel és lelkesedéssel uralja a teret.”

A GB Newsnak nyilatkozva a testbeszédszakértő úgy vélte, hogy Katalin ugyanazt az energiát sugározza, mint a néhai Fülöp herceg. A kisugárzása a szakértő szerint azt sugallja, hogy átvette azt az „energiát és tekintélyt”, amelyet a néhai herceg mutatott, amikor munkában volt. „Nemcsak képes megbirkózni azzal, hogy nincs mellette Vilmos, de ki is virágzik ebben a helyzetben” – tette hozzá.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images